Integration af Salesforce Marketing Cloud-målgruppe

Integrationen af Google Analytics 360 med Salesforce Marketing Cloud giver dig mulighed for at udgive målgrupper, der er oprettet i Analytics 360, i Marketing Cloud, og bruge disse målgrupper i dine mail- og sms-kampagner til direkte markedsføring via Salesforce.

Du kan bruge disse målgrupper i Marketing Cloud Journey Builder.

Sådan fungerer det

Når en bruger klikker sig rundt på dit website via en Marketing Cloud-kampagne, hvor automatisk tagging er aktiveret i Analytics, registrerer og gemmer Analytics automatisk abonnent-id'et for Marketing Cloud sammen med dine andre førstepartsdata fra Analytics.

De målgrupper, du opretter i Analytics og udgiver i Marketing Cloud, udfyldes i Analytics og vises i Marketing Cloud som en liste over abonnent-id'er.

Krav

• Google Analytics 360
  • Rollen Redaktør for Analytics-ejendommen til den indledende tilknytningskonfiguration og målgruppeudgivelse
  • Administratortilladelse til indledende tilknytningskonfiguration i Marketing Cloud
  • Integration af Google Analytics 360 til Marketing Cloud i Marketing Cloud (få flere oplysninger)
  • Marketing Cloud Journey Builder (få flere oplysninger)

Begrænsninger

Du kan ikke eksportere følgende:

• Målgrupper, der er baseret på ekskluderingsbetingelser
  • Målgrupper, der omfatter data, som stammer fra Google-signaler, herunder dimensioner for alder, køn og interessekategori

Knyt Analytics til Marketing Cloud

Du skal have rollen Redaktør for den Analytics-ejendom, du vil tilknytte.

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, du vil tilknytte.
  3. Klik på Salesforce Marketing Cloud under PRODUKTTILKNYTNING i kolonnen Ejendom.
  4. Klik på Opret tilknytning, og følg vejledningen for at logge ind på din Marketing Cloud-konto. Klik derefter på Næste.
  5. Navngiv tilknytningen, og klik på Gem.

Udgiv målgrupper fra Analytics i Marketing Cloud

Når du har oprettet tilknytningen fra Analytics til Marketing Cloud, kan du udgive målgrupper i Marketing Cloud.

Vælg Salesforce Marketing Cloud som destination for disse målgrupper.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og udgiver målgrupper i Analytics.

Disse målgrupper vises på målgruppelisten i Analytics (Administrator > kolonnen Ejendom > Målgruppedefinitioner > Målgrupper). Salesforce Marketing Cloud vises som én værdi i kolonnen Type på listen Målgrupper.

Der kan gå op til 24 timer, før målgrupperne er synlige i Salesforce Marketing Cloud og tilgængelige til målretning.