Integració de públics de Salesforce Marketing Cloud

La integració de Google Analytics 360 amb Salesforce Marketing Cloud us permet publicar públics creats a Analytics 360 a Marketing Cloud i utilitzar-los a les campanyes de màrqueting directe per SMS i correu electrònic de Salesforce.

Podeu utilitzar aquests públics a Marketing Cloud Journey Builder.

Com funciona

Quan un usuari fa clic al vostre lloc web des d'una campanya de Marketing Cloud que té activat l'etiquetatge automàtic d'Analytics, Analytics detecta i emmagatzema automàticament l'identificador de subscriptor de Marketing Cloud amb la resta de les vostres dades pròpies d'Analytics.

Tots els públics que creeu a Analytics i publiqueu a Marketing Cloud s'emplenen a Analytics i es mostren a Marketing Cloud com a llista d'identificadors de subscriptors.

Requisits

• Google Analytics 360.
  • Funció d'editor per a la propietat d'Analytics per fer la configuració d'enllaç inicial i la publicació de públics.
  • Permís d'administrador a Marketing Cloud per fer la configuració d'enllaç inicial.
  • Integració de Google Analytics 360 per a Marketing Cloud configurada a Marketing Cloud (més informació).
  • Marketing Cloud Journey Builder (més informació).

Limitacions

No podeu exportar el següent:

• Públics que es basen en condicions d'exclusió.
  • Públics que inclouen dades derivades de Google signals, com ara les dimensions d'edat, de sexe i de categories d'interès.

Enllaçar Analytics a Marketing Cloud

Cal tenir la funció d'editor de la propietat d'Analytics que voleu enllaçar.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat que vulgueu enllaçar.
  3. A la columna Propietat de la secció ENLLAÇAMENT DE PRODUCTES, feu clic a Salesforce Marketing Cloud.
  4. Feu clic a Crea un enllaç, seguiu els passos per iniciar la sessió al vostre compte de Marketing Cloud i, a continuació, feu clic a Següent.
  5. Introduïu un nom per a l'enllaç i feu clic a Desa.

Publicar públics d'Analytics a Marketing Cloud

Un cop hàgiu establert l'enllaç d'Analytics a Marketing Cloud, podeu publicar-hi públics.

Per a aquests públics, trieu Salesforce Marketing Cloud com a destinació.

Obteniu més informació sobre com podeu crear i publicar públics a Analytics.

Aquests públics es mostren a la llista de públics d'Analytics (Administració > columna Propietat > Definicions de públic > Públics). Salesforce Marketing Cloud es mostra com un dels valors a la columna Tipus de la llista de públics.

Els públics poden tardar fins a 24 hores a mostrar-se a Salesforce Marketing Cloud i estar disponibles per a la segmentació.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!