[GA4] Mesurar l'activitat en diverses plataformes amb User-ID

Enviar a la propietat d'Analytics els identificadors d'usuari generats per la vostra empresa

La funció User-ID us permet associar els vostres propis identificadors a usuaris concrets per relacionar el seu comportament en diferents sessions, dispositius i plataformes. Analytics interpreta cada identificador d'usuari com un usuari diferent, cosa que us proporciona recomptes d'usuaris més precisos i una visió més completa de la relació d'un usuari amb la vostra empresa.

Quan recolliu identificadors d'usuari i heu enllaçat Analytics a BigQuery, aquesta informació s'exporta a BigQuery independentment de l'estat de consentiment dels usuaris.

Abans de començar

Per enviar identificadors d'usuari a Analytics, heu de crear un identificador únic per a cada usuari i assignar i reassignar de manera coherent els identificadors als usuaris. Normalment, això es fa durant l'inici de sessió. Per exemple, quan un usuari inicia la sessió, podeu fer servir la seva adreça electrònica per generar un identificador únic a què podeu fer referència en tot el vostre lloc web o la vostra aplicació. Els identificadors d'usuari han de tenir menys de 256 caràcters.

Nota: teniu la responsabilitat de garantir que utilitzareu l'identificador d'usuari d'acord amb les condicions del servei de Google Analytics. Això inclou evitar l'ús d'informació d'identificació personal inadmissible i proporcionar a la política de privadesa un avís adequat sobre l'ús que feu dels identificadors. El vostre identificador d'usuari no pot contenir informació que un tercer pugui utilitzar per determinar la identitat de l'usuari.

Enviar identificadors d'usuari

Per obtenir instruccions sobre com podeu enviar un identificador d'usuari, consulteu Enviar identificadors d'usuari.

Verificar la identitat per als informes

Comproveu que la propietat utilitzi una identitat per als informes que inclogui l'opció User-ID. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Identitat per als informes.
  2. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Combinat: avalua l'identificador d'usuari, l'identificador de dispositiu i les dades modelitzades.
    • Observada: avalua l'identificador d'usuari i l'identificador de dispositiu.

Què es pot fer amb la funció User-ID

Comparar els usuaris que tenen la sessió iniciada amb els que no

Per comparar el comportament dels usuaris que han iniciat la sessió amb el dels usuaris que no han iniciat la sessió, creeu una comparació que utilitzi la dimensió Sessió iniciada amb identificador d'usuari i trieu el valor de dimensió "Sí".

Comparació que inclou la dimensió "S'hi ha iniciat la sessió amb l'identificador d'usuari" i el valor de dimensió = sí

Informe que mostra els usuaris, els usuaris nous, el temps d'implicació i els ingressos dels usuaris que han iniciat la sessió i dels que no.

Exploració d'usuaris

L'exploració d'usuaris mostra els usuaris que formen un segment existent o bé un segment temporal resultant d'haver utilitzat altres tècniques d'exploració. Podeu ampliar els detalls de la llista per veure informació específica sobre un usuari en particular, com ara quan i com es va adquirir l'usuari, les seves mètriques de resum i una cronologia de les activitats que ha dut a terme al vostre lloc web o a la vostra aplicació.

Crear públics de remàrqueting basats en dades de User-ID

Podeu crear públics de remàrqueting basats en identificadors d'usuari. Si heu enllaçat els comptes de Google Analytics i Google Ads, aquests públics estan disponibles a la Biblioteca compartida de Google Ads.

• Si feu servir User-ID, Analytics només inclou l'identificador d'usuari i l'identificador de dispositiu corresponent al darrer dispositiu associat a cada usuari que hagi iniciat la sessió.
  • Si no feu servir User-ID, Analytics inclou tots els identificadors de dispositiu i d'usuari a la informació de públic que exporta a Google Ads.

Com gestiona Analytics les sessions amb una recollida incompleta de User-ID

De vegades, els usuaris activen esdeveniments al vostre lloc web o aplicació abans d'iniciar la sessió o després de tancar-la. En el primer cas, Analytics utilitza l'identificador de sessió per associar la sessió a l'identificador d'usuari que es proporciona quan l'usuari inicia la sessió. En el segon cas, un cop l'usuari tanca la sessió, Analytics deixa d'associar els esdeveniments posteriors a aquest identificador d'usuari.

Per exemple, un usuari inicia una sessió sense cap identificador d'usuari associat i activa els esdeveniments 1 i 2. No s'associa cap identificador d'usuari a aquests esdeveniments. A continuació, l'usuari inicia la sessió i activa l'esdeveniment 3. Els esdeveniments 1, 2 i 3 s'associen ara a l'identificador d'aquest usuari. Finalment, l'usuari tanca la sessió i després activa l'esdeveniment 4. No s'associa cap identificador d'usuari a l'esdeveniment 4. Els esdeveniments 1, 2 i 3 continuen associats a aquest usuari.

Límits

• La funció User-ID s'ha dissenyat per utilitzar-se amb les tecnologies de Google Analytics. Totes les implementacions han de complir la política de l'SDK i de la funció User-ID d'Analytics.
  • Els identificadors d'usuari que envieu a Google Analytics han de tenir menys de 256 caràcters.
  • Les dades recollides i registrades al compte d'Analytics abans de la implementació no es tornaran a processar ni s'associaran a cap identificador d'usuari.
  • Les dades de User-ID recollides en una propietat no es poden compartir ni barrejar amb les d'altres propietats.