[GA4] Oversigt over Google Analytics-rapporter

Google Analytics indsamler data fra dine websites og apps for at oprette rapporter, der giver indsigt i din virksomhed. Du kan bruge rapporter til at overvåge trafik, undersøge data og forstå dine brugere og deres aktivitet.

Når Analytics begynder at modtage data, vises dataene i rapporten Realtid og kort tid efter i dine øvrige rapporter. Nogle af dataene i dine rapporter indsamles fra dine websites og apps, når du konfigurerer Google Analytics, mens andre data kræver yderligere konfiguration.

Du kan finde alle dine rapporter ved at klikke på Rapporter Rapporter til venstre.

Et screenshot af sektionen Rapporter til venstre, hvor valgmuligheden Rapporter er fremhævet

Se en video om Google Analytics-rapporter

Kom godt i gang

Når du åbner dine rapporter, får du vist rapporten Øjebliksbillede af rapporter, rapporten Realtid og en række foruddefinerede rapporter. Alle med adgang til din Google Analytics-konto vil se det samme sæt rapporter til venstre.

Et screenshot af Rapporter, hvor navigationspanelet til venstre er fremhævet

Google Analytics indeholder to typer rapporter:

• Oversigtsrapporter: Disse rapporter opsummerer data om et emne. Du kan f.eks. se, hvor meget du tjener på tværs af e-handelskøb, køb i appen og mobilannoncer.
  • Detaljerede rapporter: Disse rapporter indeholder mere detaljerede oplysninger om et interesseområde. Du kan f.eks. se dybdegående data om køb via e-handel.

Rapportsamlinger

Rapportsættet under Øjebliksbillede af rapporter og Realtidsrapporter til venstre kaldes rapportsamlinger. Du vil få vist nogle af følgende rapportsamlinger baseret på oplysninger, du angiver under konfigurationen. Du kan tilpasse rapportsamlingerne, så de indeholder enhver rapport.

Rapportsamling Hvad er det? Vises automatisk, når...
Appudvikler

Opsummerer vigtige metrics om de apps, du knytter til Firebase, herunder data om dine brugere og deres adfærd

du tilføjer Google Analytics til Firebase-SDK'et i din tilknyttede mobilapp
Virksomhedsmål Leverer et skræddersyet sæt rapporter baseret på de oplysninger, du angiver om din virksomhed, første gang du konfigurerer Google Analytics. du valgte et virksomhedsmål under konfigurationen, som ikke var muligheden "Hent referencerapporter"
Spilrapportering

Giver spilspecifikke oplysninger, der hjælper dig med at måle kundeadfærd i hele brugertragten og udvikle metric-baseret indsigt om dine mobilspilapps

du har mindst én appdatastrøm, der er knyttet til en spilapp i Google Play Butik eller Apple App Store, eller branchekategorien dine ejendomsindstillinger er angivet til "Spil"
Livscyklus

Hjælper dig med at forstå hver fase i kunderejsen – fra anskaffelse til opbevaring

du valgte "Hent referencerapporter" under konfigurationen, oprettede ejendommen før den 27. marts 2023 eller migrerede fra en Universal Analytics-ejendom ved hjælp af Konfigurationsassistent
Bruger

Hjælper dig med at forstå de personer, der bruger dine websites og apps, f.eks. deres alder, interesser, enheder og appversioner

Alle Google Analytics-ejendomme starter som standard med denne samling.