[GA4] Kom godt i gang med rapporter

Brug rapporter til at få indsigt i brugernes adfærd og aktivitet

På din Google Analytics-konto er der adgang til forhåndsgenererede rapporter, som du kan bruge til at analysere data fra dine websites og apps. Du kan også selv oprette rapporter som supplement til rapporterne fra Google for at få vist de oplysninger, der er vigtigst for dig.

I Analytics er der som standard adgang til rapporten Øjebliksbillede af rapporter, rapporten Realtid samt nedenstående rapportsamlinger og emner. Hvis du vil foretage yderligere analyse af dine data, kan du bruge udforskninger og BigQuery.

Samlingen Livscyklus

Samlingen Livscyklus omfatter følgende rapporter, du kan bruge som hjælp til at få indsigt i brugeraktivitet lige fra anskaffelse til konvertering:

• I rapporten Anskaffelse fokuseres der på nye og tilbagevendende brugere samt anskaffelsesmetode (f.eks. medium, kilde eller kampagne).
  • I rapporten Engagement kan du se brugeraktivitet efter antal hændelser, hvor længe brugerne har interageret med dit website eller din app, og hvor mange gange brugerne er vendt tilbage til dit website eller din app.
  • I rapporten Indtægtsgenerering kan du se den omsætning, der er genereret via e-handelskøb, køb i apps, abonnementer og mobilannoncer.
  • I rapporten Brugerfastholdelse kan du se effektiviteten mht. at gøre nye brugere til tilbagevendende brugere, og hvor stor en procentdel af brugerne der bliver ved med at vende tilbage.

I Analytics bliver samlingen Livscyklus erstattet af samlingen Spilrapportering, hvis din branchekategori er angivet som Spil, eller hvis mindst 50 % af dine appstrømme er knyttet til apps, der er kategoriseret som spil.

Samlingen Bruger

Samlingen Bruger omfatter følgende emner, du kan bruge som hjælp til at få oplysninger om de personer, der benytter dit website eller din app:

• I Demografi kategoriseres brugerne efter alder, geografisk placering, interesser osv.
  • I Teknologi kan du se de teknologiske løsninger, folk benytter, og anvendelsesgraden for forskellige udgivelser.

Samlingen Appudvikler

Hvis du bruger Google Analytics til Firebase-SDK'en (GA4F-SDK'en) i din app, tilføjer Google samlingen Appudvikler i navigationspanelet til venstre. Denne samling indeholder oplysninger om dine tilknyttede apps.

Juster datointervallet

I rapporterne i Google Analytics vises der som standard data for de seneste 28 dage. Du kan justere datointervallet via rullemenuen øverst til højre i rapporten. Hvis du justerer datointervallet i en rapport, ændres datointervallet i de øvrige rapporter på din konto også. Du kan ikke justere datointervallet i rapporten Realtid.