[GA4] Començar a utilitzar els informes

Entendre els usuaris i la seva activitat mitjançant informes

El compte de Google Analytics proporciona informes predefinits que podeu utilitzar per analitzar dades dels vostres llocs web i de les vostres aplicacions. A més dels informes que proporciona Google, podeu crear els vostres propis informes per fer referència a la informació que us interessa.

De manera predeterminada, Analytics inclou els informes Instantània d'informes i En temps real, i les col·leccions i els temes que s'indiquen a continuació. Si voleu analitzar més detalladament les dades, podeu utilitzar les exploracions i BigQuery.

Col·lecció Cicle de vida

La col·lecció Cicle de vida inclou els informes següents, que us ajuden a entendre l'activitat de l'usuari des de l'adquisició fins a la conversió:

• Adquisició se centra en els usuaris nous i recurrents, i en el mètode d'adquisició (p. ex., mitjà, font i campanya).
  • Implicació mostra l'activitat dels usuaris segons el recompte d'esdeveniments, el temps que els usuaris interaccionen amb el vostre lloc web o la vostra aplicació i el nombre de vegades que tornen al lloc web o a l'aplicació.
  • Monetització us ajuda a entendre els ingressos que genereu amb les compres de comerç electrònic, les compres des de l'aplicació, les subscripcions i els anuncis per a mòbils.
  • Retenció indica l'efectivitat amb què podeu convertir usuaris nous en recurrents i el percentatge d'usuaris que continuen tornant.

Analytics substitueix la col·lecció Cicle de vida per la col·lecció Informes de jocs quan la vostra categoria de sector està definida en Jocs o quan almenys el 50% del vostre flux de dades d'aplicacions està associat a aplicacions classificades com a Jocs.

Col·lecció Usuari

La col·lecció Usuari té els temes següents que us ajuden a obtenir informació sobre les persones que utilitzen el vostre lloc web o la vostra aplicació:

• Dades demogràfiques classifica els usuaris per edat, ubicació, interessos i més.
  • Tecnologia mostra les tecnologies que utilitzen els usuaris i l'adopció de diferents versions.

Col·lecció Desenvolupadors d'aplicacions

Quan utilitzeu el paquet de desenvolupament de programari (SDK) de Google Analytics for Firebase (GA4F) a l'aplicació, Google afegeix la col·lecció Desenvolupador d'aplicacions al tauler de navegació de l'esquerra. La col·lecció proporciona informació sobre les aplicacions connectades.

Ajustar l'interval de dates

De manera predeterminada, els informes de Google Analytics mostren dades dels 28 darrers dies. Podeu ajustar l'interval de dates mitjançant el menú desplegable que hi ha a l'extrem superior dret de l'informe. Ajustar l'interval de dates d'un informe canvia el dels altres informes del vostre compte. No podeu ajustar l'interval de dates a l'informe En temps real.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament