[GA4] Informació general sobre els informes de Google Analytics

Google Analytics recull dades dels vostres llocs web i aplicacions per crear informes que proporcionen estadístiques sobre la vostra empresa. Podeu utilitzar els informes per monitorar el trànsit, investigar les dades i entendre els usuaris i la seva activitat.

Un cop Analytics comença a rebre dades, aquestes es mostren a l'informe En temps real i, poc després, als altres informes. Algunes dades dels informes es recullen dels vostres llocs web i aplicacions un cop heu configurat Google Analytics, mentre que altres dades requereixen una configuració addicional.

Per veure tots els informes, feu clic a Informes Informes a l'esquerra.

Captura de pantalla de la secció Informes a l'esquerra amb l'opció Informes destacada

Reprodueix un vídeo sobre els informes de Google Analytics

Començar

Quan obriu els informes, veureu un informe Instantània d'informes, un informe En temps real i una sèrie d'informes predefinits. Tothom que tingui accés a Google Analytics veurà el mateix conjunt d'informes a l'esquerra.

Captura de pantalla de la secció Informes amb el menú de navegació de l'esquerra destacat

Google Analytics proporciona dos tipus d'informes:

• Informes Visió general: aquests informes resumeixen les dades sobre un tema; per exemple, podeu consultar quants diners esteu guanyant amb les compres de comerç electrònic, les compres des d'aplicacions i els anuncis per a mòbils.
  • Informes de detalls: aquests informes proporcionen informació més detallada sobre una àrea d'interès; per exemple, podeu consultar dades detallades sobre les compres de comerç electrònic.

Col·leccions d'informes

El conjunt d'informes que apareix a sota de la instantània d'informes i dels informes En temps real de l'esquerra s'anomena col·leccions d'informes. Veureu algunes de les col·leccions d'informes següents en funció de la informació que proporcioneu durant la configuració. Podeu personalitzar les col·leccions d'informes perquè incloguin qualsevol informe.

Col·lecció d'informes Què és Es mostra automàticament quan...
Desenvolupador d'aplicacions

Resumeix les mètriques clau sobre les aplicacions que connecteu a Firebase, incloent-hi les dades sobre els usuaris i el seu comportament.

Afegiu l'SDK de Google Analytics for Firebase a l'aplicació mòbil connectada.
Objectius d'empresa Proporciona un conjunt personalitzat d'informes basat en la informació que proporcioneu sobre la vostra empresa quan configureu Google Analytics per primera vegada. Heu seleccionat un objectiu d'empresa durant la configuració que no era l'opció "Obteniu informes de referència".
Informes de jocs

Proporciona informació específica de jocs per ajudar-vos a mesurar el comportament dels clients a l'embut de conversió dels usuaris i a desenvolupar estadístiques basades en mètriques sobre les aplicacions de jocs per a mòbils.

Teniu almenys un flux de dades d'aplicació associat a una aplicació de jocs a Google Play Store o a l'App Store d'Apple, o bé la categoria del sector de la configuració de la propietat està definida en "Jocs".
Cicle de vida

Us ajuda a entendre cada fase del recorregut del client, des de l'adquisició fins a la retenció.

Heu seleccionat "Obteniu informes de referència" durant la configuració, heu creat la propietat abans del 27 de març de 2023 o heu fet la migració des d'una propietat de Universal Analytics mitjançant l'Assistent de configuració.
Usuari

Us ajuda a saber com són les persones que utilitzen els vostres llocs web i aplicacions (per exemple, les seves edats, els interessos, els dispositius i les versions de l'aplicació).

Totes les propietats de Google Analytics comencen de manera predeterminada amb aquesta col·lecció.