Search Ads 360:n linkittäminen

Google Analytics ‑mittauskokonaisuuden ja Search Ads 360 ‑tilin linkittäminen
Tämän artikkelin aiheet:

Tietoja linkittämisestä

Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksien ja Search Ads 360 ‑mainostajien omatoimisen linkittämisen avulla voit luoda ja hoitaa Analytics 360:n Järjestelmänvalvoja-osiossa olevia linkkejä.

Kun luot linkkejä, voit tuoda Search Ads 360 ‑kampanjadatan Analytics 360:een

Search Ads 360:n aiempi data ei ole käytettävissä: voit tuoda vain sellaista dataa, joka on luotu linkin luonnin hetkellä tai sitä myöhemmin.

Jos tuot kampanjatietoja, voit tuoda myös Search Ads 360:n koottua kustannusdataa. Jos tuot kustannusdataa, vain koottu kustannusdata jaetaan Analyticsin kanssa. Analytics-tililläsi ei näytetä kootun kustannusdatan erittelyä. Koottu kustannusdata näkyy Analytics 360:ssä SA360: hinta ‑mittarina.

Kohde-URL-osoitteiden automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön.

Voit linkittää useita Search Ads 360 ‑mainostajia samaan Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen. Voit myös linkittää saman Search Ads 360 ‑mainostajan useaan Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen. Linkitysprosessi on toistettava jokaisen Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden kohdalla.

Jokainen Search Ads 360 ‑mainostajan ja Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden linkitys lasketaan omaksi kokonaisuudekseen. Voit hallinnoida kutakin linkitystä erikseen.

Muistutus: Kun tilit on linkitetty, valtuutetut Analytics- ja Search Ads 360 ‑käyttäjät voivat nähdä molempien tuotteiden datan.

Edellytykset

Tarvitset tiettyjä Analytics 360:n ja Search Ads 360:n lupia, jotta voit luoda, muokata ja poistaa linkkejä. Näistä luvista on kerrottu tarkemmin alla.

Luominen ja muokkaaminen

Linkkien luominen ja lisäasetusten muokkaaminen edellyttää, että samalla käyttäjällä/sähköpostiosoitteella on seuraavat luvat:

Jos sinulla on molemmat luvat, voit luoda linkit itse. Jos sinulla on vain Analytics 360:n muokkaajan rooli, voit lähettää linkityspyynnön Search Ads 360 ‐käyttäjälle, jolla on jompikumpi edellä mainituista luvista.

Linkin nimen muokkaaminen ja Analytics 360 ‑näkymien linkitysten valinta edellyttää ainoastaan seuraavaa lupaa:

• Analytics 360: Sen tilin tai mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli, jossa linkki on luotu

Poistaminen

Linkkien poistaminen edellyttää ainoastaan seuraavaa lupaa:

• Analytics 360: Sen tilin tai mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli, jossa linkki on luotu

Voit luoda linkkejä Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksien ja Search Ads 360 ‑mainostajien välille seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään mittauskokonaisuuteen.
  3. Klikkaa Mittauskokonaisuus-sarakkeesta Google Marketing Platform > Search Ads 360 ‑linkitys.
  4. Klikkaa + Uusi Search Ads 360 ‑linkitys. Näet linkittämättömät mainostajat, joihin sinulla on mainostajan hallinnoijan tai toimiston hallinnoijan luvat.
    Jos yhtään mainostajaa ei ole näkyvissä, voit käyttää linkitysvaihtoehtoa 2 (jäljempänä) ja lähettää linkityspyynnön Search Ads 360 ‑järjestelmänvalvojalle.
  5. Valitse Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen linkitettävät mainostajat ja klikkaa sitten Jatka.
  6. Nimeä linkki kohdassa Linkin otsikko.

Huomaa, että jos linkität useita mainostajia, Analytics 360 luo useita linkkejä samalla linkin otsikolla. Voit kuitenkin myöhemmin muuttaa kunkin linkin nimeä.

Valitse linkitettävät Analytics 360 ‑raportointinäkymät kohdasta Linkitettävät näkymät. Näkymiä ei ole valittu oletusarvoisesti.

Automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön, kun tallennat linkkiryhmän. Näin Analytics 360 voi yhdistää istunnot Search Ads 360 ‑kampanjoihin.
  7. Voit myös halutessasi ottaa lisäasetukset käyttöön valitsemalla kunkin importointi- tai eksportointiasetuksen valintaruudun.
  8. Valitse Luo linkki.

Linkitysvaihtoehto 2: Sinulla on tarvittava lupa vain Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen

Voit lähettää Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden ja Search Ads 360 ‑mainostajan linkittämistä koskevan pyynnön seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään mittauskokonaisuuteen.
  3. Klikkaa Mittauskokonaisuus-sarakkeesta Google Marketing Platform > Search Ads 360 ‑linkitys.
  4. Klikkaa + Uusi Search Ads 360 ‑linkitys.
  5. Valitse Search Ads 360 ‑mainostajat ja sitten Muut mainostajat.
  6. Kirjoita Search Ads 360 ‑mainostajan tunnus ja Search Ads 360 ‑järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite.
    • Voit kirjoittaa vain yhden mainostajan tunnuksen riviä kohden. Luo toinen rivi klikkaamalla Lisää.
    • Voit lisätä useita sähköpostiosoitteita kullekin riville erottamalla ne toisistaan pilkuilla.
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Linkin määritys ‑kohdasta voit tarkistaa ja muuttaa asetuksia, joilla voit valita, mitä dataa linkkiin sisällytetään. Linkkiin voi sisällyttää raportointidataa ja kustannustietoja. Nämä asetukset
    • koskevat kaikkia linkityspyyntöjä, jos mainostajia on määritetty edellä useita
    • sisällytetään hyväksyntäpyyntöön, joka lähetetään Search Ads 360 ‑järjestelmänvalvojalle. Search Ads 360 ‑järjestelmänvalvoja ei voi muuttaa näitä asetuksia. Kun järjestelmänvalvoja on hyväksynyt linkin, asetuksia ei voi muuttaa. Asetusten muuttaminen edellyttää, että poistat linkin ja lähetät uuden linkityspyynnön.
  9. Klikkaa Lähetä linkityspyyntö.

Huom. Lähettämällä tämän tilin linkityspyynnön hyväksyt sen, että sähköpostiosoitteesi ja/tai nimesi ilmoitetaan Search Ads 360 ‑tilin järjestelmänvalvojalle.

10. Kun olet lukenut ponnahdusikkunan tiedot, klikkaa Valmis.

Odottavat pyynnöt

Kaikki linkityspyynnöt lisätään uuteen Odottavat pyynnöt ‑taulukkoon, joka löytyy kohdasta Järjestelmänvalvoja > Mittauskokonaisuus > Google Marketing Platform > Search Ads 360 ‑linkitys. Odottavat pyynnöt ‑taulukon avulla voit tehdä seuraavaa:

• Poista pyyntö: Tämä valinta peruuttaa linkityspyynnön. Search Ads 360 ‑järjestelmänvalvojat, jotka ovat vastaanottaneet linkityspyyntösähköpostin, eivät näe pyyntöä sähköpostin linkkiä klikatessaan.
  • Kopioi linkki: Tällä valinnalla voit kopioida pyynnön URL-osoitteen, jonka kautta Search Ads 360 ‑järjestelmänvalvoja voi hyväksyä tai hylätä pyynnön. Voit lähettää tämän suoraan Search Ads 360 ‑yhteyshenkilöllesi.

Linkityspyyntösi poistetaan automaattisesti, jos se on

• odottanut hyväksyntää 30 päivää
  • ollut hylättynä 30 päivää
  • ollut hyväksyttynä 60 päivää eikä tänä aikana ole tehty jatkotoimia.

Hyväksytyt pyynnöt

Jos Search Ads 360 ‑järjestelmänvalvoja hyväksyy pyyntösi, saat sähköpostia asiasta. Voit viimeistellä linkityksen seuraavasti:

1. Klikkaa Odottavat pyynnöt ‑taulukosta Viimeistele linkki.
  2. Nimeä linkki kohdassa Linkin otsikko.
  3. Valitse linkitettävät Analytics 360 ‑raportointinäkymät kohdasta Linkitettävät näkymät.
  4. Klikkaa Luo linkki.

Tämän jälkeen linkki poistuu Odottavat pyynnöt ‑taulukosta ja siirtyy Linkitetyt tilit ‑taulukkoon.