Enllaçar Search Ads 360

Enllaceu la propietat de Google Analytics i el compte de Search Ads 360.
Contingut d'aquest article:

Sobre els enllaços

En enllaçar automàticament les propietats d'Analytics 360 i els anunciants de Search Ads 360, podeu crear i gestionar els enllaços des de la secció Administrador d'Analytics 360.

Quan creeu els enllaços, podeu importar les dades de les campanyes de Search Ads 360 a Analytics 360.

Les dades de l'historial de Search Ads 360 no es poden importar: només podeu importar dades que s'hagin generat un cop creat l'enllaç.

Si importeu dades de campanyes, també podeu importar dades de costos agregades de Search Ads 360. Si decidiu importar les dades de costos, només es compartirà amb Analytics el cost agregat. Ara bé, no podreu veure aquest cost agregat de manera desglossada al compte d'Analytics. A Analytics 360, aquestes dades de costos agregades es corresponen amb la mètrica Cost de SA360.

L'etiquetatge automàtic dels URL de destinació s'implementa automàticament.

Podeu enllaçar diversos anunciants de Search Ads 360 a una única propietat d'Analytics 360 o un únic anunciant de Search Ads 360 a diverses propietats d'Analytics 360 (en aquest cas, heu de repetir el procés per a cada propietat).

Cada enllaç entre un anunciant de Search Ads 360 i una propietat d'Analytics 360 es mostra com a entitat pròpia i podeu gestionar-lo per separat.

Recordeu que, en enllaçar els comptes, els usuaris autoritzats d'Analytics i de Search Ads 360 poden veure les dades de tots dos productes.

Requisits previs

Per crear, modificar i suprimir enllaços, necessiteu tenir els permisos d'Analytics 360 i Search Ads 360 següents.

Crear i modificar enllaços

Per crear enllaços o modificar opcions de configuració avançada, un usuari o una adreça electrònica necessita els permisos següents:

Si teniu aquests permisos, ja podeu crear els enllaços. Si només teniu la funció d'editor d'Analytics 360, podeu enviar una sol·licitud d'enllaç a un usuari de Search Ads 360 que tingui un dels permisos esmentats.

Per editar el nom d'un enllaç, i les visualitzacions d'Analytics 360 que s'enllaçaran, només necessiteu el permís següent:

• Analytics 360: funció d'editor al compte o a la propietat en què s'ha establert l'enllaç.

Suprimir

Per suprimir enllaços, només necessiteu el permís següent:

• Analytics 360: funció d'editor al compte o a la propietat en què s'ha establert l'enllaç.

Per crear enllaços entre les propietats d'Analytics 360 i els anunciants de Search Ads 360, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics 360.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins al compte i fins a la propietat que vulgueu enllaçar.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Google Marketing Platform > Enllaçament de Search Ads 360.
  4. Feu clic a + Nou enllaç de Search Ads 360. Veureu una llista d'anunciants que encara no s'han enllaçat i per als quals teniu permisos de gestor d'anunciant o de gestor d'agència.
    Si no veieu cap anunciant, podeu utilitzar l'opció d'enllaçament 2 (tot seguit) per enviar una sol·licitud d'enllaç a un administrador de Search Ads 360.
  5. Seleccioneu tots els anunciants que vulgueu enllaçar a la propietat d'Analytics 360 actual i, a continuació, feu clic a Continua.
  6. A la secció Títol de l'enllaç, introduïu el nom que vulgueu utilitzar per a l'enllaç.

Tingueu present que si enllaceu més d'un anunciant, Analytics 360 crea enllaços múltiples amb el mateix títol d'enllaç, que podeu editar de forma individual més endavant.

A la secció Visualitzacions enllaçades, seleccioneu les visualitzacions d'informes d'Analytics 360 que vulgueu enllaçar. De manera predeterminada, no n'hi ha cap de seleccionada.

L'etiquetatge automàtic s'activa sol quan deseu el grup d'enllaços perquè Analytics 360 pugui associar les sessions a les campanyes de Search Ads 360.
  7. També podeu marcar les caselles que hi ha al costat de cada opció d'importació o exportació per activar la configuració avançada.
  8. Feu clic a Crea enllaços.

Opció d'enllaçament 2: només teniu el permís necessari per a la propietat d'Analytics 360

Si voleu enviar una sol·licitud per enllaçar la propietat d'Analytics 360 a anunciants de Search Ads 360, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics 360.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins al compte i fins a la propietat que vulgueu enllaçar.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Google Marketing Platform > Enllaçament de Search Ads 360.
  4. Feu clic a + Nou enllaç de Search Ads 360.
  5. A Anunciants de Search Ads 360, seleccioneu Altres anunciants.
  6. Introduïu l'identificador de l'anunciant i l'adreça electrònica de l'administrador de Search Ads 360.
    • Només podeu introduir un identificador d'anunciant a cada fila. Feu clic a Afegeix per crear una altra fila.
    • Podeu introduir diverses adreces electròniques a cada fila (separades per comes).
  7. Feu clic a Continua.
  8. A la secció Configuració de l'enllaç, reviseu i ajusteu les opcions de configuració que controlen les dades que s'inclouen a l'enllaç: Dades d'informes i Dades de costos. Aquestes opcions:
    • S'apliquen a totes les sol·licituds d'enllaç si s'ha especificat més d'un anunciant.
    • S'inclouen a la sol·licitud d'aprovació que s'envia a l'administrador de Search Ads 360. L'administrador no podrà canviar aquestes opcions de configuració i, quan aprovi l'enllaç, les opcions no es podran modificar. Per canviar-les, cal suprimir l'enllaç i tornar a enviar una sol·licitud.
  9. Feu clic a Envia la sol·licitud d'enllaç.

Nota: en enviar aquesta sol·licitud d'enllaç al compte, accepteu que compartim la vostra adreça electrònica o el vostre nom amb l'administrador del compte de Search Ads 360.

10. Després de llegir les instruccions de la finestra emergent, feu clic a Fet.

Sol·licituds pendents

Totes les sol·licituds d'enllaç s'afegeixen a una taula Sol·licituds pendents nova a Administrador > Propietat > Google Marketing Platform > Enllaçament de Search Ads 360. A la taula Sol·licituds pendents podeu triar una d'aquestes opcions:

• Suprimeix la sol·licitud: amb aquesta acció traieu la sol·licitud d'enllaç. Pot ser que els administradors de Search Ads 360 hagin rebut el correu electrònic de sol·licitud d'enllaç, però si fan clic a l'enllaç del correu, no veuran res per revisar.
  • Copia l'enllaç: amb aquesta acció obteniu l'URL de sol·licitud que l'administrador de Search Ads 360 pot utilitzar per aprovar o rebutjar la sol·licitud. Podeu enviar-lo directament al vostre homòleg de Search Ads 360.

La sol·licitud d'enllaç se suprimeix automàticament en els casos següents:

• Amb l'estat Pendent d'aprovació durant 30 dies
  • Amb l'estat Rebutjada durant 30 dies
  • Amb l'estat Aprovada sense cap més acció durant 60 dies

Sol·licituds aprovades

Si l'administrador de Search Ads 360 aprova la sol·licitud, rebreu un correu electrònic. Seguiu els passos següents per finalitzar l'enllaç.

1. A la taula Sol·licituds pendents, feu clic a Finalitza l'enllaç.
  2. A la secció Títol de l'enllaç, introduïu el nom que vulgueu utilitzar per a l'enllaç.
  3. A la secció Visualitzacions enllaçades, seleccioneu les visualitzacions d'informes d'Analytics 360 que vulgueu enllaçar.
  4. Feu clic a Crea l'enllaç.

Després de fer aquests passos, l'enllaç es traurà de la taula Sol·licituds pendents i es posarà a la taula Comptes enllaçats.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!