Innføringer

Om innføringer

Med innføringer blir du kjent med nye funksjoner og veiledet gjennom nye prosedyrer i Analytics-grensesnittet. Disse innføringene er knyttet til en Analytics-testkonto, så du kan ta disse innføringene uten å måtte ha en eksisterende konto.

• I hvert trinn blir du bedt om å klikke på et element i Analytics-grensesnittet eller en Neste-knapp for å fortsette.
  • Innføringen kan avbrytes om du klikker et annet sted på siden.
  • Du kan dra vekk trinn om dette er ønskelig.
  • For å starte innføringen på nytt må du komme tilbake hit og klikke på linken.

Ta innføringer

Utforsk Analytics ved å ta de ønskede innføringene nedenfor. Alle linkene fører til en Analytics-testkonto for Google Merchandise Store, og du blir veiledet gjennom det aktuelle emnet eller den aktuelle oppgaven.

Naviger i Google Analytics

Finn målrapporter

Velg datoperioder

Bruk segmenter i rapporter

Finn sanntidsrapporter

Bruk tabellfiltre i rapporter

Lagre, eksportér, del og endre

Velg primære og sekundære dimensjoner

Opprett egendefinerte rapporter

Analysér målgrupperesultater

Analysér hvor sannsynlig det er at brukerne konverterer