Google Marketing Platform-partnere

Enten du trenger hjelp med et enkeltprosjekt, eller du ønsker å inngå et mer omfattende, langsiktig partnerskap, har Google Marketing Platform-partnere de ressursene og den kompetansen du trenger for at du skal kunne nå markedsføringsmålene dine. Vi har vurdert disse selskapene nøye for å forsikre oss om at de oppfyller standardene våre.

Partnertyper

Google Marketing Platform-partnere spesialiserer seg på Google Marketing Platform-produkter: Analytics, Attribution, Campaign Manager, Data Studio, Display & Video 360, Optimize, Search Ads 360, Surveys og Tag Manager. Programmet består av to forskjellige typer selskaper: sertifiserte selskaper og salgspartnere.

Sertifiserte selskaper

Hvis du trenger hjelp med å implementere Google Marketing Platform-produkter eller teknisk ekspertise til et egendefinert prosjekt, er de sertifiserte selskapene vi samarbeider med, klare til å hjelpe deg. Medarbeiderne i de sertifiserte selskapene er eksperter på Google Marketing Platform og bruker kompetansen sin til å tilby kundene sine god service – innen alt fra rådgivning og opplæring til produktimplementering og teknisk brukerstøtte.

Salgspartnere

Disse partnerne har samme grad av kompetanse som de sertifiserte selskapene, og de samarbeider i tillegg med Google for å hjelpe oss med å selge produktene våre.

Finn en partner

Enkeltpersoner som trenger en partner, kan søke i partnergalleriet for å finne den riktige partneren for produktet og salgsbehovet deres.