Analytics 360:n ja Campaign Manager 360:n linkittäminen

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista.
Sisällys:

Tietoja linkittämisestä

Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksien ja Campaign Manager 360 ‑mainostajien linkittäminen mahdollistaa linkkien luomisen ja hallinnoinnin Järjestelmänvalvoja-välilehdellä Analytics 360:ssä.

Kun luot linkit, otat oletusarvoisesti käyttöön sekä Campaign Manager 360 ‑kampanjadatan (impressiot ja klikkaukset) että kustannusdatan importoimisen Analytics 360:een.

Kohde-URL-osoitteiden automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön.

Voit linkittää useita Campaign Manager 360 ‑mainostajia samaan Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen. Voit myös linkittää saman Campaign Manager 360 ‑mainostajan useaan Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen. Linkitysprosessi on toistettava jokaisen Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden kohdalla.

Jokainen Campaign Manager 360 ‑mainostajan ja Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden välinen linkitys lasketaan omaksi kokonaisuudekseen. Voit hallinnoida kutakin linkitystä erikseen.

Muistutus: Kun tilit on linkitetty, valtuutetut Analytics- ja Campaign Manager 360 ‑käyttäjät voivat nähdä molempien tuotteiden dataa.

Edellytykset

Ennen kuin voit linkittää Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksia ja Campaign Manager 360 ‑mainostajia, sinun on otettava mainonnan raportointiominaisuudet käyttöön.

Sinulla on myös oltava alla mainitut Analytics 360:n ja Campaign Manager 360:n luvat, jotta voit luoda linkit itse. Jos sinulla on kaikki alla mainitut luvat, seuraa näitä ohjeita.

Jos sinulla ei ole kaikkia alla mainittuja lupia, mutta sinulla on Analytics 360 ‑mittauskokonaisuutesi muokkaajan rooli, voit lähettää automaattisen linkityksen hyväksymispyynnön linkitettävän mainostajan Floodlight‑määritystunnuksen järjestelmänvalvojalle.

Luominen

Linkkien luominen edellyttää, että käyttäjällä/sähköpostiosoitteella on seuraavat luvat:

Muokkaaminen

Lisäasetusten muokkaaminen (Campaign Manager 360:n kampanjadatan ja kustannusdatan importoiminen) edellyttää, että samalla käyttäjällä/sähköpostiosoitteella on seuraavat luvat:

Linkin nimen muokkaaminen ja Analytics 360 ‑näkymien linkitysten valinta edellyttää ainoastaan seuraavia lupia:

• Analytics 360: Sen tilin tai mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli, jossa linkki on luotu

Poistaminen

Linkkien poistaminen edellyttää ainoastaan seuraavia lupia:

• Analytics 360: Sen tilin tai mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli, jossa linkki on luotu

Voit luoda linkkejä Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksien ja Campaign Manager 360 ‑mainostajien välille seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään mittauskokonaisuuteen.
  3. Valitse Mittauskokonaisuus‑sarakkeesta Google Marketing Platform > Campaign Manager 360 ‑linkitys.
  4. Valitse + Uusi CM360 ‑linkki. Näet linkittämättömät mainostajat, joihin sinulla on järjestelmänvalvojan luvat.
    Jos yhtään mainostajaa ei ole näkyvissä, voit käyttää linkitysvaihtoehtoa 2 (jäljempänä) ja lähettää linkityspyynnön Campaign Manager 360 ‑järjestelmänvalvojalle.
  5. Valitse Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen linkitettävät mainostajat ja klikkaa sitten Jatka.
  6. Nimeä linkki kohdassa Linkin otsikko.

Huomaa, että jos linkität useita mainostajia, Analytics 360 luo useita linkkejä samalla linkin otsikolla. Voit kuitenkin myöhemmin muuttaa kunkin linkin nimeä.

Valitse linkitettävät Analytics 360 ‑raportointinäkymät kohdasta Linkitettävät näkymät. Näkymiä ei ole valittu oletusarvoisesti. Valitse vähintään yksi näkymä.

Automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön, kun tallennat linkkiryhmän. Näin Analytics 360 voi yhdistää istunnot Campaign Manager 360 ‑kampanjoihin. Liikenteen lähteeksi / tulotavaksi on valittu dfa/cpm.
  7. Voit myös halutessasi ottaa Lisäasetukset käyttöön valitsemalla kunkin importointi‑ tai eksportointiasetuksen valintaruudun.
  8. Valitse Luo linkki.

Linkitysvaihtoehto 2: Sinulla on vain tarvittavat Analytics 360 ‑luvat

Voit lähettää pyynnön Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden linkittämiseksi Campaign Manager 360 ‑mainostajaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään mittauskokonaisuuteen.
  3. Valitse Mittauskokonaisuus‑sarakkeesta Google Marketing Platform > Campaign Manager 360 ‑linkitys.
  4. Valitse + Uusi CM360 ‑linkki.
  5. Valitse Campaign Manager 360 ‑mainostajat ‑kohdasta Muut mainostajat.
  6. Lisää Campaign Manager 360:n Floodlight-määritystunnus ja Campaign Manager 360 ‑järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite.
    • Voit lisätä vain yhden Floodlight-määritystunnuksen riviä kohti. Luo toinen rivi klikkaamalla Lisää.
    • Voit lisätä useita sähköpostiosoitteita kullekin riville erottamalla ne toisistaan pilkuilla.
    Floodlight-määritystunnuksen etsiminen

Useimmissa tapauksissa Floodlight-määritystunnus on sama kuin Campaign Manager 360:n mainostajan tunnus, joka näkyy Campaign Manager 360 ‑tilin yläosassa.

Location of Advertiser ID

Jos käytät jaettua määritystä, Floodlight‑määritystunnus on sama kuin ylätason mainostajan mainostajatunnus, joka näkyy Campaign Manager 360 ‑tilisi Floodlight‑määritykset‑välilehdellä. Jos jaat määritykset ylätason mainostajan kanssa, Campaign Manager 360 ‑tilillä näkyy viesti määrityksen jakamisesta ylätason mainostajan kanssa.

Location of Parent Advertiser ID
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Linkin määritys ‑kohdasta voit tarkistaa ja muuttaa asetuksia, joilla voit valita, mitä dataa linkkiin sisällytetään. Linkkiin voi sisällyttää raportointi- ja kustannusdataa.
    Nämä asetukset
    • koskevat kaikkia linkityspyyntöjä, jos mainostajia on linkitetty edellä useita
    • sisällytetään hyväksyntäpyyntöön, joka lähetetään Campaign Manager 360 ‑järjestelmänvalvojalle. Campaign Manager 360 ‑järjestelmänvalvoja ei voi muuttaa näitä asetuksia. Kun järjestelmänvalvoja on hyväksynyt linkin, asetuksia ei voi muuttaa. Jos haluat muuttaa asetuksia, sinun on poistettava linkki ja lähetettävä uusi linkityspyyntö.
  9. Klikkaa Lähetä linkityspyyntö.
    Huom. Lähettämällä tämän tilin linkityspyynnön hyväksyt sen, että sähköpostiosoitteesi ja/tai nimesi ilmoitetaan Campaign Manager 360 ‑tilin järjestelmänvalvojalle.
  10. Kun olet lukenut ponnahdusikkunassa olevat ohjeet, klikkaa Valmis.

Odottavat pyynnöt

Kaikki linkityspyynnöt lisätään uuteen Odottavat pyynnöt ‑taulukkoon, joka löytyy kohdasta Järjestelmänvalvoja > Mittauskokonaisuus > Google Marketing Platform > Campaign Manager 360 ‑linkitys. Odottavat pyynnöt ‑taulukon avulla voit tehdä seuraavaa:

• Poista pyyntö: Tämä valinta peruuttaa linkityspyynnön. Campaign Manager 360 ‑järjestelmänvalvojat, jotka ovat vastaanottaneet linkityspyyntösähköpostin, eivät näe pyyntöä sähköpostin linkkiä klikatessaan.
  • Kopioi linkki: Tällä valinnalla voit kopioida pyynnön URL-osoitteen, jonka kautta Campaign Manager 360 ‑järjestelmänvalvoja voi hyväksyä tai hylätä pyynnön. Voit lähettää tämän suoraan Campaign Manager 360 ‑yhteyshenkilöllesi.

Linkityspyyntösi poistetaan automaattisesti, jos se on

• odottanut hyväksyntää 30 päivää
  • ollut hylättynä 30 päivää
  • ollut hyväksyttynä 60 päivää eikä tänä aikana ole tehty jatkotoimia.

Hyväksytyt pyynnöt

Jos Campaign Manager 360 ‑järjestelmänvalvoja hyväksyy pyyntösi, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostitse. Voit viimeistellä linkityksen seuraavasti:

1. Klikkaa Odottavat pyynnöt ‑taulukosta Viimeistele linkki.
  2. Nimeä linkki kohdassa Linkin otsikko.
  3. Valitse linkitettävät Analytics 360 ‑raportointinäkymät kohdasta Linkitettävät näkymät.
  4. Klikkaa Luo linkki.

Tämän jälkeen linkki poistuu Odottavat pyynnöt ‑taulukosta ja siirtyy Linkitetyt tilit ‑taulukkoon.