Analytics 360:n ja Campaign Managerin linkittäminen

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista
Artikkelin aiheet:

Tietoja linkittämisestä

Analytics 360 ‑verkko-omaisuuksien ja Campaign Manager ‑mainostajien linkittäminen mahdollistaa linkkien luomisen ja hallinnoinnin Järjestelmänvalvoja-välilehdellä Analytics 360:ssa.

Kun luot linkit, otat oletusarvoisesti käyttöön sekä Campaign Manager ‑kampanjadatan (impressiot ja klikkaukset) että kustannusdatan tuomisen Analytics 360:een.

Kohde-URL-osoitteiden automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön.

Voit linkittää useita Campaign Manager ‑mainostajia samaan Analytics 360 ‑verkko-omaisuuteen. Voit myös linkittää saman Campaign Manager ‑mainostajan useaan Analytics 360 ‑verkko-omaisuuteen. Linkitysprosessi on toistettava jokaisen Analytics 360 ‑verkko-omaisuuden kohdalla.

Jokainen Campaign Manager ‑mainostajan ja Analytics 360 ‑verkko-omaisuuden välinen linkitys lasketaan omaksi kokonaisuudekseen. Voit hallinnoida kutakin linkitystä erikseen.

Muistutus: Kun tilit on linkitetty, valtuutetut Analytics- ja Campaign Manager ‑käyttäjät voivat nähdä molempien tuotteiden dataa.

Edellytykset

Ennen kuin voit linkittää Analytics 360 ‑verkko-omaisuuksia ja Campaign Manager ‑mainostajia, sinun on otettava mainonnan raportointiominaisuudet käyttöön.

Sinulla on myös oltava seuraavat Analytics 360:n ja Campaign Managerin käyttöoikeudet, jotta voit luoda linkit itse. Jos sinulla on kaikki seuraavat käyttöoikeudet, seuraa näitä ohjeita.

Jos sinulla ei ole kaikkia seuraavia käyttöoikeuksia, mutta sinulla on Analytics 360 ‑verkko‑omaisuutesi muokkausoikeudet, voit lähettää automaattisen linkityksen hyväksymispyynnön linkitettävän mainostajan Floodlight‑määritystunnuksen järjestelmänvalvojalle.

Luominen

Linkkien luominen edellyttää, että samalla käyttäjällä/sähköpostiosoitteella on seuraavat käyttöoikeudet:

• Analytics 360: Linkitettävän verkko-omaisuuden muokkausoikeudet tili‑ tai verkko-omaisuustasolla
  • Campaign Manager: Mikä tahansa käyttäjärooli, jolle on määritetty Floodlight: täydet oikeudet ‑valinta linkitettävää mainostajaa varten.

Muokkaaminen

Lisäasetusten muokkaaminen (Campaign Managerin kampanja- ja kustannusdatan tuominen) edellyttää, että samalla käyttäjällä/sähköpostiosoitteella on seuraavat käyttöoikeudet:

• Analytics 360: Linkitettävän verkko-omaisuuden muokkausoikeudet tili‑ tai verkko-omaisuustasolla
  • Campaign Manager: Mikä tahansa käyttäjärooli, jolle on määritetty Floodlight: täydet oikeudet ‑valinta linkitettävää mainostajaa varten.

Linkin nimen muokkaaminen ja Analytics 360 ‑näkymien linkitysten valinta edellyttää ainoastaan seuraavia käyttöoikeuksia:

• Analytics 360: Sen tilin tai verkko-omaisuuden muokkausoikeudet, jossa linkki on luotu.

Poistaminen

Linkkien poistaminen edellyttää ainoastaan seuraavia käyttöoikeuksia:

• Analytics 360: Sen tilin tai verkko-omaisuuden muokkausoikeudet, jossa linkki on luotu.

Voit luoda linkkejä Analytics 360 ‑verkko-omaisuuksien ja Campaign Manager ‑mainostajien välille seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään verkko‑omaisuuteen.
  3. Valitse Verkko‑omaisuus‑sarakkeesta Google Marketing Platform > Campaign Manager ‑linkitys.
  4. Valitse + Uusi Campaign Manager ‑linkitys. Näet luettelon linkittämättömistä mainostajista, joihin sinulla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.
    Jos yhtään mainostajaa ei ole näkyvissä, voit käyttää linkitysvaihtoehtoa 2 (jäljempänä) ja lähettää linkityspyynnön Campaign Manager ‑järjestelmänvalvojalle.
  5. Valitse Analytics 360 ‑verkko-omaisuuteen linkitettävät mainostajat ja klikkaa sitten Jatka.
  6. Nimeä linkki Linkin otsikko ‑kohdassa.

Muista, että jos linkität useita mainostajia, Analytics 360 luo useita linkkejä samalla linkin otsikolla. Voit kuitenkin nimetä linkit erikseen myöhemmin.

Valitse linkitettävät Analytics 360 ‑raportointinäkymät kohdasta Linkitettävät näkymät. Näkymiä ei ole valittu oletusarvoisesti. Valitse vähintään yksi näkymä.

Automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön, kun tallennat linkkiryhmän. Näin Analytics 360 voi yhdistää istunnot Campaign Manager ‑kampanjoihin. Liikenteen lähteeksi/tulotavaksi on asetettu dfa/cpm.
  7. Voit myös halutessasi ottaa Lisäasetukset käyttöön valitsemalla kunkin tuonti‑ tai vientiasetuksen valintaruudun.
  8. Valitse Luo linkki.

Linkitysvaihtoehto 2: Sinulla on vain tarvittavat Analytics 360 ‑käyttöoikeudet

Voit lähettää pyynnön Analytics 360 ‑verkko‑omaisuuden linkittämiseksi Campaign Manager ‑mainostajaan seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään verkko‑omaisuuteen.
  3. Valitse Verkko‑omaisuus‑sarakkeesta Google Marketing Platform > Campaign Manager ‑linkitys.
  4. Valitse + Uusi Campaign Manager ‑linkitys.
  5. Valitse Campaign Manager ‑mainostajat ja sitten Muut mainostajat.
  6. Kirjoita Campaign Managerin Floodlight-määritysten tunnus ja Campaign Manager ‑järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite.
    • Voit syöttää vain yhden Floodlight-määritysten tunnuksen riviä kohti. Luo toinen rivi klikkaamalla Lisää.
    • Voit lisätä useita sähköpostiosoitteita kullekin riville erottamalla ne toisistaan pilkuilla.
    Floodlight-määritystunnuksen etsiminen

Useimmissa tapauksissa Floodlight-määritysten tunnus on sama kuin Campaign Managerin mainostajan tunnus, joka näkyy Campaign Manager ‑tilin yläosassa.

Location of Advertiser ID

Jos käytät jaettua määritystä, Floodlight‑määritysten tunnus on sama kuin ylätason mainostajan mainostajatunnus, joka näkyy Campaign Manager ‑tilisi Floodlight‑määritykset‑välilehdellä. Jos jaat määritykset ylätason mainostajan kanssa, Campaign Manager ‑tilillä näkyy viesti määrityksen jakamisesta ylätason mainostajan kanssa.

Location of Parent Advertiser ID
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Tutki ja muokkaa Linkin määrittäminen ‑osassa raportointi- ja kustannusdataa koskevia asetuksia, jotka määrittävät, millaista dataa linkkiin sisällytetään.
    Nämä asetukset
    • koskevat kaikkia linkityspyyntöjä, jos mainostajia on määritetty edellä useita
    • sisällytetään hyväksyntäpyyntöön, joka lähetetään Campaign Manager ‑järjestelmänvalvojalle. Campaign Manager ‑järjestelmänvalvoja ei voi muuttaa näitä asetuksia. Kun järjestelmänvalvoja on hyväksynyt linkin, asetuksia ei voi muuttaa. Asetusten muuttaminen edellyttää, että poistat linkin ja lähetät uuden linkityspyynnön.
  9. Klikkaa Lähetä linkityspyyntö.
    Huom. Lähettämällä tämän tilinlinkityspyynnön hyväksyt sen, että sähköpostiosoitteesi ja/tai nimesi ilmoitetaan Campaign Manager ‑tilin järjestelmänvalvojalle.
  10. Kun olet lukenut ponnahdusikkunan tiedot, klikkaa Valmis.

Odottavat pyynnöt

Kaikki linkityspyynnöt lisätään uuteen Odottavat pyynnöt ‑taulukkoon kohdassa Järjestelmänvalvoja > Verkko-omaisuus > Google Marketing Platform > Campaign Manager ‑linkitys. Odottavat pyynnöt ‑taulukon avulla voit tehdä seuraavaa:

• Poista pyyntö: Tämä valinta peruuttaa linkityspyynnön. Campaign Manager ‑järjestelmänvalvojat, jotka ovat vastaanottaneet linkityspyyntösähköpostin, eivät näe pyyntöä sähköpostin linkkiä klikatessaan.
  • Kopioi linkki: Tällä valinnalla voit kopioida pyynnön URL-osoitteen, jonka kautta Campaign Manager ‑järjestelmänvalvoja voi hyväksyä tai hylätä pyynnön. Voit lähettää tämän suoraan Campaign Manager ‑yhteyshenkilöllesi.

Linkityspyyntösi poistetaan automaattisesti, jos se on

• odottanut hyväksyntää 30 päivää
  • ollut hylättynä 30 päivää
  • ollut hyväksyttynä 60 päivää eikä tänä aikana ole tehty jatkotoimia.

Hyväksytyt pyynnöt

Jos Campaign Manager ‑järjestelmänvalvoja hyväksyy pyyntösi, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostitse. Voit viimeistellä linkityksen seuraavasti:

1. Klikkaa Odottavat pyynnöt ‑taulukosta Viimeistele linkki.
  2. Nimeä linkki kohdassa Linkin otsikko.
  3. Valitse linkitettävät Analytics 360 ‑raportointinäkymät kohdasta Linkitettävät näkymät.
  4. Klikkaa Luo linkki.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, linkki poistetaan Odottavat pyynnöt ‑taulukosta ja siirretään Linkitetyt tilit ‑taulukkoon.