Linkning til Google Analytics og flytning af ejendomme

Om konsekvenserne af produktintegrationer og flytning af ejendomme.

Hvis du bruger flere Google-produkter, kan du maksimere fordelene ved disse produkter ved at linke dem og dele data på tværs af de linkede konti. Google Analytics-administratorer kan linke Analytics-ejendomme til andre Google-produkter, f.eks.:

• AdSense
  • Google Ads
  • BigQuery
  • Ad Exchange
  • Display & Video 360
  • Campaign Manager 360
  • Search Ads 360
  • Search Console

Flytning af en Analytics-ejendom

Når integrationen af sådanne produkter er fuldført, kan man som Analytics-administrator i nogle tilfælde være nødt til at omorganisere kontostrukturen og flytte en Analytics-ejendom (og dens visninger) fra en kildekonto til en destinationskonto. Dette forudsætter, at administratorer:

• Har tilladelse til administration af brugere og redigering på både kilde- og destinationskontoen i Analytics.
  • Accepterer, at de har tilladelse fra alle involverede kontoadministratorer – herunder administratorerne af linkede konti, der sender data til Google Analytics – til at flytte ejendommen til den nye destination.
  • Accepterer, at den ejendom, der flyttes, er underlagt servicevilkårene (eller aftalen vedrørende Google Analytics 360), kontoindstillingerne, f.eks. indstillingerne for datadeling, og tillægget vedrørende databehandling for destinationskontoen, hvis dette er relevant.

Eventuelle konti, der er linket til en ejendom (f.eks. AdSense og Google Ads), og eventuelle integrationer af ejendommen med andre platforme (f.eks. Display & Video 360 eller Campaign Manager 360) forbliver uændrede, når en administrator flytter en ejendom. Det betyder, at rapporteringsdataene for den ejendom, der flyttes, og data, der importeres og eksporteres fra linkede produkter, kun er tilgængelige på destinationskontoen.

Relaterede ressourcer

Til brugere af Google Marketing Platform