Enllaçar Google Analytics i moure propietats

Descobriu les integracions de producte i les implicacions de moure propietats.

Si utilitzeu diversos productes de Google, enllaceu-los i compartiu-ne les dades amb tots els comptes enllaçats per treure el màxim de beneficis. Els administradors de Google Analytics poden enllaçar les propietats d'Analytics amb altres productes de Google, com per exemple:

• AdSense
  • Google Ads
  • BigQuery
  • Ad Exchange
  • Display & Video 360
  • Campaign Manager 360
  • Search Ads 360
  • Search Console

Moure una propietat d'Analytics

Després d'haver integrat aquests productes, és possible que de vegades els administradors d'Analytics hagin de reorganitzar l'estructura dels seus comptes i moure una propietat d'Analytics (i les visualitzacions corresponents) d'un compte d'origen a un compte de destinació. Per fer-ho, els administradors han de complir els requisits següents:

• Tenir els permisos de gestió d'usuaris i d'edició per als comptes d'origen i de destinació d'Analytics.
  • Confirmar que tenen autorització per moure la propietat a la nova destinació en nom de tots els administradors involucrats, inclosos els administradors dels comptes enllaçats que envien dades a Google Analytics.
  • Confirmar que la propietat que estan movent queda subjecta a les condicions del servei (o a l'acord de Google Analytics 360), a les opcions de configuració del compte com ara la compartició de dades i a l'Esmena relativa al tractament de dades del compte de destinació (en cas que n'hi hagi).

Els comptes enllaçats a una propietat (p. ex., AdSense o Google Ads), i les integracions que té la propietat amb altres plataformes (p. ex., Display & Video 360 o Campaign Manager 360), es mantindran intactes quan un administrador la mogui. Per tant, les dades dels informes de la propietat que moguin i les dades importades i exportades dels productes enllaçats només estaran disponibles al compte de destinació.

Recursos relacionats

Per als usuaris de Google Marketing Platform

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!