Analytics 360:n ja Display & Video 360:n linkittäminen

Linkitä Analytics 360 ‑mittauskokonaisuudet ja Display & Video 360 ‑mainostajat keskenään.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista.
Sisällys:

Tietoja linkittämisestä

Voit linkittää Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksia ja Display & Video 360 ‑mainostajia ja hallinnoida näitä linkkejä Analytics 360:n Järjestelmänvalvoja-osiossa.

Kun luot linkkejä, voit ottaa käyttöön seuraavat valinnat:

• Eksportoi uudelleenmarkkinointiluettelot: Nykyisiä uudelleenmarkkinointitoimiasi tehostetaan ensimmäisen osapuolen Analytics 360 ‑verkkosivustodatalla eksportoimalla yleisöt Display & Video 360:een. Tällöin näitä yleisöjä voidaan käyttää myös poissulkemisiin yhdessä muiden yleisöjen kanssa. Lisäksi voit valita mainosten personoinnin lisäasetuksella, voiko mittauskokonaisuuden loppukäyttäjiltä kerättyä dataa käyttää mainosten personointiin.
  • Importoi DV360‑kampanjadata: Kampanjadata (kustannusdataa lukuun ottamatta) importoidaan Display & Video 360:stä Analyticsiin.
  • Importoi DV360-kustannusdata: Kustannustiedot importoidaan Display & Video 360 ‑mainostajalta Analyticsiin. Kustannusdata tarkoittaa samaa kuin Tulot Display & Video 360:ssa.

Jos importoit kustannusdataa, vain koottu kustannusdata jaetaan Analyticsiin. Analytics-tililläsi ei näy kootun kustannusdatan erittelyä. Koottu kustannusdata näkyy Analytics 360:ssä DV360: hinta ‑mittarina.

Kun linkität Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden ja Display & Video 360 ‑mainostajan:

• Kohde-URL-osoitteiden automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön.
  • Analytics-tavoitteet eksportoidaan automaattisesti Display & Video 360 ‑mainostajalle omia hintatarjouksia varten.

Voit linkittää useita Display & Video 360 ‑mainostajia samaan Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen. Voit myös linkittää saman Display & Video 360 ‑mainostajan useaan Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen. Linkitysprosessi on toistettava jokaisen Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden kohdalla.

Jokainen Display & Video 360 ‑mainostajan ja Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuden linkitys lasketaan omaksi kokonaisuudekseen. Voit hallinnoida kutakin linkitystä erikseen.

Muistutus: Kun tilit on linkitetty, valtuutetut Analytics- ja Display & Video 360 ‑käyttäjät voivat nähdä molempien tuotteiden datan.

Edellytykset

1. Ennen kuin voit linkittää Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksia ja Display & Video 360 ‑mainostajia, sinun on otettava Mainonnan raportointi ‑ominaisuudet käyttöön.
  2. Linkkien luominen, muokkaaminen ja poistaminen edellyttää myös seuraavia lupia.

Luominen

Voit luoda linkit itse, jos sinulla on seuraavat luvat Analytics 360:ssa ja Display & Video 360:ssä:

Jos sinulla on vain Analytics 360 ‐mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli (mutta ei tarvittavaa Display Video 360 ‐lupaa), voit lähettää automaattisen linkityksen hyväksyntäpyynnön sen mainostajan järjestelmänvalvojalle, jonka haluat linkittää.

Muokkaaminen

Lisäasetusten (uudelleenmarkkinointiyleisöjen eksportoiminen sekä Display & Video 360 ‑kampanjadatan ja ‑kustannusdatan importoiminen) muokkaaminen edellyttää, että samalla käyttäjällä/sähköpostiosoitteella on seuraavat luvat:

Linkin nimen muokkaaminen ja Analytics 360 ‑näkymien linkitysten valinta edellyttää ainoastaan seuraavaa lupaa:

• Analytics 360: Sen tilin tai mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli, jossa linkki on luotu

Poistaminen

Linkkien poistaminen edellyttää ainoastaan seuraavaa lupaa:

• Analytics 360: Sen tilin tai mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli, jossa linkki on luotu

Jos sinulla on molempien tuotteiden tarvittavat luvat, voit luoda linkin itse. Voit luoda linkkejä Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksien ja Display & Video 360 ‑mainostajien välille seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään mittauskokonaisuuteen.
  3. Klikkaa Mittauskokonaisuus-sarakkeen Tuotteen linkittäminen ‑kohdasta Google Marketing Platform > Display & Video 360 ‑linkitys.
  4. Klikkaa + Uusi DV360-linkki.
  5. Valitse Display & Video 360 ‑mainostajat ja sitten Linkitettävät mainostajat. Näet linkittämättömät mainostajat, joiden tarvittava Display & Video 360 ‑lupa sinulla on.
    Huom. Jos yhtään mainostajaa ei ole näkyvissä, voit käyttää Linkitysvaihtoehtoa 2 (jäljempänä) ja lähettää linkityspyynnön Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvojalle.
  6. Valitse Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuteen linkitettävät mainostajat ja klikkaa sitten Jatka.
  7. Nimeä linkki kohdassa Linkin otsikko. Valitse kuvaava nimi, kuten Analytics 360 DV360 ‑integrointi [kumppanin tunnus] [mainostajan tunnus]

Huomaa, että jos linkität useita mainostajia, Analytics 360 luo useita linkkejä samalla linkin otsikolla. Voit kuitenkin nimetä linkit erikseen myöhemmin.
  8. Valitse yksi tai useampi Analytics 360 ‑raportointinäkymä kohdasta Linkitettävät näkymät. Näkymiä ei ole valittu oletusarvoisesti.

Automaattinen taggaus otetaan automaattisesti käyttöön, kun tallennat linkkiryhmän. Näin Analytics 360 voi yhdistää istunnot Display & Video 360 ‑kampanjoihin. (Jos sinun on käytettävä omavalintaisia UTM-arvoja, voit ottaa käyttöön automaattisen taggauksen ohituksen.)
  9. Voit myös halutessasi ottaa lisäasetukset käyttöön valitsemalla kunkin tuonti- tai vientiasetuksen valintaruudun.
    • Eksportoi uudelleenmarkkinointiluettelot: Analyticsin uudelleenmarkkinointiluettelot eksportoidaan Display & Video 360:een.
    • Importoi DV360​ ‑kampanjadata: Kampanjadata (kustannusdataa lukuun ottamatta) importoidaan Display & Video 360:stä Analyticsiin.
    • Importoi DV360​ ‑kustannusdata: Kustannusdata importoidaan Display & Video 360 ‑mainostajalta Analyticsiin. Analytics importoi ainoastaan kootun kustannusdatan, jota kutsutaan Display & Video 360:ssä tuloiksi.
  10. Valitse Luo linkki.

Linkitysvaihtoehto 2: Sinulla on vain tarvittava Analytics 360 ‑lupa

Jos sinulla ei ole tarvittavaa Display & Video 360 ‑lupaa, voit lähettää linkityspyynnön Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvojalle, joka voi joko hyväksyä tai hylätä pyynnön. Voit lähettää linkityspyynnön seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry linkitettävälle tilille tai linkitettävään mittauskokonaisuuteen.
  3. Siirry kohtaan Tuotteen linkittäminen ja klikkaa Omaisuus-sarakkeesta Google Marketing Platform > Display & Video 360 ‑linkitys.
  4. Klikkaa + Uusi DV360-linkki.
  5. Valitse Display & Video 360 ‑mainostajat ja sitten Muut mainostajat.
  6. Kirjoita Display & Video 360 ‑mainostajan tunnus ja Display & Video 360 ‑kumppanin järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite.
    • Voit kirjoittaa vain yhden mainostajan tunnuksen riviä kohden. Luo toinen rivi klikkaamalla Lisää.
    • Voit lisätä useita sähköpostiosoitteita kullekin riville erottamalla ne toisistaan pilkuilla. Huom. Varmista, että olet lisännyt sähköpostiosoitteet oikein, sillä järjestelmä ei pysty ilmoittamaan virheellisistä sähköpostiosoitteista.
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Valitse Linkin määritys ‑kohdasta datatyypit, joiden haluat linkityksen jälkeen siirtyvän Analyticsin ja Display & Video 360:n välillä:
    • Eksportoi uudelleenmarkkinointiluettelot: Analyticsin uudelleenmarkkinointiluettelot eksportoidaan Display & Video 360:een.
    • Importoi DV360​ ‑kampanjadata: Kampanjadata (kustannusdataa lukuun ottamatta) importoidaan Display & Video 360:stä Analyticsiin.
    • Importoi DV360​ ‑kustannusdata: Kustannusdata importoidaan Display & Video 360 ‑mainostajalta Analyticsiin. Analytics importoi ainoastaan kootun kustannusdatan, jota kutsutaan Display & Video 360:ssä tuloiksi.
    Nämä asetukset
    • koskevat kaikkia linkityspyyntöjä, jos mainostajia on määritetty edellä useita
    • sisällytetään hyväksymispyyntöön, joka lähetetään Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvojalle. Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvoja ei voi muuttaa näitä asetuksia. Kun Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvoja on hyväksynyt linkin, asetuksia ei voi muuttaa. Asetusten muuttaminen edellyttää, että poistat linkin ja lähetät uuden linkityspyynnön.
  9. Klikkaa Lähetä linkityspyyntö.

Huom. Lähettämällä tämän tilinlinkityspyynnön hyväksyt, että sähköpostiosoitteesi tai nimesi ilmoitetaan Display & Video 360 ‑tilin järjestelmänvalvojalle.

Analytics lähettää linkityspyynnön sähköpostitse Display & Video 360 ‑kumppanin järjestelmänvalvojalle, jonka tiedot annoit kohdassa 6.

Lisäksi Analytics luo jaettavan linkin, jonka voit lähettää Display & Video 360 ‑kumppanin järjestelmänvalvojalle, mikäli haluat lähettää hänelle linkityspyynnön hyväksymistä koskevan muistutuksen tai ottaa häneen suoraan yhteyttä.

Display & Video 360 ‑kumppanin järjestelmänvalvojan tulee seurata näitä ohjeita:
    • Klikkaa sähköpostitse saapuneesta linkityspyynnöstä Hallinnoi pyyntöjä.
    • Klikkaa odottavaa pyyntöä avautuvasta taulukosta.
    • Valitse Hyväksy linkitys.
    • Valitse Lähetä.
  10. Voit seurata pyyntösi edistymistä seuraamalla alla olevien Odottavat pyynnöt- ja Hyväksytyt pyynnöt ‑kohtien ohjeita.

Odottavat pyynnöt

Kaikki linkityspyynnöt lisätään uuteen Odottavat pyynnöt ‑taulukkoon valitsemalla Järjestelmänvalvoja > Omaisuus > Google Marketing Platform > Display & Video 360 ‑linkitys. Odottavat pyynnöt ‑taulukon avulla voit tehdä seuraavaa:

• Poista pyyntö: Tämä valinta peruuttaa linkityspyynnön. Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvojat ovat saattaneet jo vastaanottaa linkityspyynnön sähköpostitse, mutta he eivät näe pyyntöä sähköpostin linkkiä klikatessaan.
  • Lähetä uudelleen: Tämä valinta lähettää toisen sähköpostin Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvojalle.
  • Kopioi linkki: Tällä valinnalla voit kopioida pyynnön URL-osoitteen, jonka kautta Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvoja voi hyväksyä tai hylätä pyynnön. Voit lähettää tämän suoraan Display & Video 360 ‑yhteyshenkilöllesi.

Linkityspyyntösi poistetaan automaattisesti, jos se on

• odottanut hyväksyntää 30 päivää
  • ollut hylättynä 30 päivää
  • ollut hyväksyttynä 60 päivää eikä tänä aikana ole tehty jatkotoimia.

Hyväksytyt pyynnöt

Jos Display & Video 360 ‑järjestelmänvalvoja hyväksyy pyyntösi, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostitse. Voit viimeistellä linkityksen seuraavasti:

1. Klikkaa Odottavat pyynnöt ‑taulukosta Viimeistele linkki.
  2. Nimeä linkki Linkin otsikko ‑kohdassa.
  3. Valitse linkitettävät Analytics 360 ‑raportointinäkymät Linkitettävät näkymät ‑kohdasta.
  4. Klikkaa Luo linkki

Tämän jälkeen linkki poistetaan Odottavat pyynnöt ‑taulukosta ja siirretään Linkitetyt tilit ‑taulukkoon.

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden eksportoiminen

Tehosta nykyisiä uudelleenmarkkinointitoimiasi eksportoimalla ensimmäisen osapuolen Analytics 360 ‑yleisösi Display & Video 360:een. Tällöin näitä yleisöjä voidaan käyttää myös poissulkemisiin yhdessä muiden yleisöjen kanssa. Huomaa, että voit valita mainosten personoinnin lisäasetuksella, voiko mittauskokonaisuuden loppukäyttäjiltä kerättyä dataa käyttää mainosten personointiin.