Enllaçar Analytics 360 i Display & Video 360

Enllaceu propietats d'Analytics 360 a anunciants de Display & Video 360.
Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
Contingut d'aquest article:

Sobre els enllaços

Podeu crear enllaços entre propietats d'Analytics 360 i anunciants de Display & Video 360, així com gestionar-los, des de la secció Administrador d'Analytics 360.

En crear els enllaços podeu activar les opcions següents:

• Exporta les llistes de remàrqueting. Exporteu els públics a Display & Video 360 per millorar les activitats de remàrqueting actuals amb dades de lloc web pròpies d'Analytics 360. A Display & Video 360 podeu utilitzar aquests públics en combinació amb d'altres per crear exclusions. A més, podeu controlar si les dades recollides dels usuaris finals de qualsevol propietat es poden utilitzar per a la personalització d'anuncis mitjançant l'opció de configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis.
  • Importa les dades de campanya de DV360. Importeu les dades de campanya (excepte les dades de costos) de Display & Video 360 a Analytics.
  • Importa les dades de costos de DV360. Importeu les dades de costos dels anunciants de Display & Video 360. Les dades de costos equivalen a la mètrica Ingressos de Display & Video 360.

Nota: si decidiu importar les dades de costos, només es compartirà amb Analytics el cost agregat. Per tant, al compte d'Analytics no podreu veure el desglossament d'aquest cost agregat. Aquestes dades de costos totals es mostren a Analytics 360 com la mètrica Cost de DV360.

En enllaçar una propietat d'Analytics 360 a un anunciant de Display & Video 360:

• L'etiquetatge automàtic dels URL de destinació s'implementa automàticament.
  • Els objectius d'Analytics s'exporten automàticament a l'anunciant de Display & Video 360 per utilitzar-los a les ofertes personalitzades.

Podeu enllaçar diversos anunciants de Display & Video 360 a una única propietat d'Analytics 360 o un únic anunciant de Display & Video 360 a diverses propietats d'Analytics 360 (en aquest cas, heu de repetir el procés per a cada propietat).

Cada enllaç entre un anunciant de Display & Video 360 i una propietat d'Analytics 360 es mostra com a entitat pròpia i podeu gestionar-lo per separat.

Recordeu que, en enllaçar els comptes, els usuaris autoritzats d'Analytics i de Display & Video 360 poden veure les dades de tots dos productes.

Requisits previs

1. Per poder enllaçar propietats d'Analytics 360 a anunciants de Display & Video 360, heu d'activar les funcions d'informes publicitaris.
  2. També us caldran els permisos que s'indiquen tot seguit per crear, editar i suprimir enllaços.

Crear

Per crear els vostres propis enllaços, necessiteu els permisos que s'indiquen a continuació tant a Analytics 360 com a Display & Video 360.

• Analytics 360: funció d'editor al nivell de compte o de la propietat que voleu enllaçar.
  • Display & Video 360: permisos de tipus Administrador o Estàndard al compte de partner que conté l'anunciant que voleu enllaçar.

Si teniu la funció d'editor a la propietat d'Analytics 360, però us falta el permís adequat a Display & Video 360, podeu enviar una sol·licitud automàtica a un administrador perquè aprovi l'enllaç corresponent a l'anunciant que voleu enllaçar.

Editar

Per editar les opcions de configuració avançada (per exemple, exportar els públics de remàrqueting o importar les dades de costos i de campanya de Display & Video 360), els usuaris o les adreces electròniques necessiten els permisos següents:

• Analytics 360: funció d'editor al nivell de compte o de la propietat que voleu enllaçar.
  • Display & Video 360: permisos de tipus Administrador o Estàndard al compte de partner que conté l'anunciant que voleu enllaçar.

Per editar el nom d'un enllaç que tingui visualitzacions d'Analytics 360 enllaçades només necessiteu el permís següent:

• Analytics 360: funció d'editor al compte o a la propietat en què s'ha establert l'enllaç.

Suprimir

Per suprimir enllaços, només necessiteu el permís següent:

• Analytics 360: funció d'editor al compte o a la propietat en què s'ha establert l'enllaç.

Si teniu el permís adequat als dos productes, podeu crear l'enllaç. Per crear enllaços entre propietats d'Analytics 360 i anunciants de Display & Video 360, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics 360.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins al compte i fins a la propietat que voleu enllaçar.
  3. A la columna Propietat de la secció Enllaçament de productes, feu clic a Google Marketing Platform > Enllaçament de Display & Video 360.
  4. Feu clic a + Nou enllaç a DV360
  5. A Anunciants de Display & Video 360, seleccioneu Anunciants que es poden enllaçar. Veureu una llista dels anunciants que encara no s'han enllaçat per als quals teniu el permís adequat a Display & Video 360.
    Nota: si no veieu cap anunciant, podeu fer servir l'opció d'enllaçament 2 (que es descriu a continuació) per enviar una sol·licitud d'enllaçament a un administrador de Display & Video 360.
  6. Seleccioneu tots els anunciants que vulgueu enllaçar a la propietat d'Analytics 360 actual i, a continuació, feu clic a Continua.
  7. A la secció Títol de l'enllaç, introduïu el nom que vulgueu utilitzar per a l'enllaç. Us recomanem que feu servir un nom descriptiu, com ara Integració Analytics360 DV360 [ID_partner] [ID_anunciant]

Recordeu que si enllaceu més d'un anunciant, Analytics 360 crea diversos enllaços amb el mateix títol, que podeu editar més endavant.
  8. A la secció Visualitzacions enllaçades, seleccioneu una o diverses visualitzacions d'informes d'Analytics 360. De manera predeterminada, no n'hi ha cap de seleccionada.

L'etiquetatge automàtic s'activa automàticament en desar el grup d'enllaços perquè Analytics 360 pugui associar les sessions a les campanyes de Display & Video 360. Si us cal utilitzar valors UTM personalitzats, podeu activar la funció de substitució de l'etiquetatge automàtic
  9. També podeu marcar les caselles que hi ha al costat de cada opció de configuració d'importació o d'exportació per activar la configuració avançada
    • Exporta les llistes de remàrqueting: aquesta opció exporta a Display & Video 360 les llistes de remàrqueting d'Analytics.
    • Importa les dades de campanya de DV360​: aquesta opció importa a Analytics les dades de campanya (sense les dades de costos) de Display & Video 360.
    • Importa les dades de costos de DV360​: aquesta opció importa a Analytics les dades de costos dels anunciants de Display & Video 360. Analytics només importa dades de costos totals, conegudes com a ingressos a Display & Video 360.
  10. Feu clic a Crea els enllaços.

Opció d'enllaçament 2: només teniu el permís necessari a Analytics 360

Si no disposeu del permís necessari a Display & Video 360, podeu enviar una sol·licitud d'enllaçament a un administrador de Display & Video 360, el qual podrà acceptar-la o rebutjar-la. Per enviar una sol·licitud d'enllaçament, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics 360.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins al compte i fins a la propietat que voleu enllaçar.
  3. A la columna Propietat de la secció Enllaçament de productes, feu clic a Google Marketing Platform > Enllaçament de Display & Video 360.
  4. Feu clic a + Nou enllaç a DV360.
  5. A Anunciants de Display & Video 360, seleccioneu Altres anunciants.
  6. Introduïu l'identificador d'anunciant i l'adreça electrònica de l'administrador associat de Display & Video 360.
    • Només podeu introduir un identificador d'anunciant en cada fila. Feu clic a Afegeix per crear una altra fila.
    • Podeu introduir diverses adreces electròniques a cada fila (separades per comes). Nota: assegureu-vos d'introduir les adreces electròniques correctament, ja que el sistema no té cap manera de notificar l'ús d'adreces no vàlides.
  7. Feu clic a Continua.
  8. A Configuració de l'enllaç, seleccioneu els tipus de dades que es transmetran entre Analytics i Display & Video 360 com a resultat de l'enllaç:
    • Exporta les llistes de remàrqueting: aquesta opció exporta a Display & Video 360 les llistes de remàrqueting d'Analytics.
    • Importa les dades de campanya de DV360​: aquesta opció importa a Analytics les dades de campanya (sense les dades de costos) de Display & Video 360.
    • Importa les dades de costos de DV360​: aquesta opció importa a Analytics les dades de costos dels anunciants de Display & Video 360. Analytics només importa dades de costos totals, conegudes com a ingressos a Display & Video 360.
    Aquestes opcions de configuració fan el següent:
    • S'apliquen a totes les sol·licituds d'enllaç si s'ha especificat més d'un anunciant.
    • S'inclouen a la sol·licitud d'aprovació que s'envia a l'administrador de Display & Video 360. L'administrador de Display & Video 360 no podrà canviar aquestes opcions de configuració i, quan aprovi l'enllaç, les opcions no es podran modificar. Per canviar-les, cal suprimir l'enllaç i tornar a enviar una sol·licitud.
  9. Feu clic a Envia la sol·licitud d'enllaç.

Nota: en enviar aquesta sol·licitud d'enllaçament al compte, accepteu que compartim la vostra adreça electrònica o el vostre nom amb l'administrador del compte de Display & Video 360.

Analytics envia una sol·licitud per correu electrònic a l'administrador associat de Display & Video 360 que heu indicat al pas 6.

Analytics també genera un enllaç que es pot compartir i que podeu enviar a l'administrador associat de Display & Video 360 si heu de recordar-li que accepti la sol·licitud d'enllaç o bé si voleu contactar amb ell directament.

L'administrador associat de Display & Video 360 ha de fer el següent:
    • Fer clic a Gestiona les sol·licituds a la sol·licitud que heu rebut per correu electrònic.
    • Fer clic a la sol·licitud pendent a la taula que s'obre.
    • Seleccionar Aprova l'enllaç.
    • Fer clic a Envia.
  10. Feu un seguiment de la vostra sol·licitud d'acord amb les instruccions dels apartats Sol·licituds pendents i Sol·licituds aprovades que hi ha a continuació.

Sol·licituds pendents

Totes les sol·licituds d'enllaç s'afegeixen a una taula nova anomenada Sol·licituds pendents a la ruta Administrador > Propietat > Google Marketing Platform > Enllaçament de Display & Video 360. A la taula Sol·licituds pendents, teniu les opcions següents:

• Suprimeix la sol·licitud: aquesta acció treu la sol·licitud d'enllaç. Pot ser que els administradors de Display & Video 360 hagin rebut el correu electrònic de sol·licitud d'enllaç, però si fan clic a l'enllaç del correu no veuran res per revisar.
  • Torna a enviar: podeu tornar a enviar un correu electrònic a l'administrador de Display & Video 360.
  • Copia l'enllaç: aquesta acció proporciona l'URL de sol·licitud que l'administrador de Display & Video 360 pot utilitzar per aprovar o rebutjar la sol·licitud. Podeu enviar-lo directament al vostre homòleg de Display & Video 360.

La sol·licitud d'enllaçament se suprimeix automàticament en els casos següents:

• Amb l'estat Pendent d'aprovació durant 30 dies
  • Amb l'estat Rebutjada durant 30 dies
  • amb l'estat Aprovada sense cap més acció durant 60 dies

Sol·licituds aprovades

Si l'administrador de Display & Video 360 aprova la sol·licitud, rebreu un correu electrònic. Seguiu aquests passos per finalitzar l'enllaç.

1. A la taula Sol·licituds pendents, feu clic al botó Finalitza l'enllaç.
  2. A la secció Títol de l'enllaç, introduïu el nom que vulgueu utilitzar per a l'enllaç.
  3. A la secció Visualitzacions enllaçades, seleccioneu les visualitzacions d'informes d'Analytics 360 que vulgueu enllaçar.
  4. Feu clic a Crea un enllaç

Després de dur a terme aquests passos, l'enllaç es traurà de la taula Sol·licituds pendents i es mourà a la taula Comptes enllaçats.

Exportar llistes de remàrqueting

Exporteu els públics propis d'Analytics 360 a Display & Video 360 per millorar les activitats de remàrqueting actuals. A Display & Video 360 podeu utilitzar aquests públics en combinació amb d'altres per crear exclusions. Recordeu que podeu controlar si les dades recollides dels usuaris finals de qualsevol propietat es poden utilitzar per a la personalització d'anuncis mitjançant l'opció de configuració avançada de personalització d'anuncis.