Weergaven selecteren voor de integratie van Google Ad Manager-rapportage

Gebruik de weergavekiezer Linken met Google Ad Manager (in Beheerder > Google Ad Manager) om te selecteren in welke Analytics-rapportageweergaven uw Google Ad Manager-gegevens moeten worden opgenomen. U kunt toegang tot een dataweergave voor elk gelinkt Google Ad Manager-netwerk in- of uitschakelen.

Wanneer u de integratie van Google Ad Manager-rapportage instelt, moeten alle bestaande dataweergaven in de gekoppelde Analytics-property standaard toegang hebben tot de Google Ad Manager-rapportagegegevens. Als u nieuwe dataweergaven maakt nadat de link tot stand is gebracht, moet u elk Google Ad Manager-netwerk uitdrukkelijk toegang geven tot die dataweergave.

Selecteren voor welke weergaven Google Ad Manager-rapportagegegevens toegankelijk zijn:

1. Log in bij Google Analytics.
  2. Klik op Beheerder en navigeer naar de property die u aan Google Ad Manager heeft gekoppeld.
  3. Klik in de kolom PROPERTY op Google Ad Manager linken.
  4. Gebruik voor elk gelinkt Google Ad Manager-netwerk (kolom Networkcode) het dropdownmenu om te selecteren voor welke weergaven Google Ad Manager-rapportagegegevens toegankelijk zijn.

Select views for the DFP Reporting Integration