Näkymien valitseminen Google Ad Managerin raportoinnin integrointia varten

Google Ad Managerin linkittäminen ‑näkymävalitsimella (kohdassa (Järjestelmänvalvoja > Google Ad Manager) voit valita Analyticsin raportointinäkymät, joiden tulisi sisältää Google Ad Manager ‑dataasi. Voit sallia tai estää pääsyn kullekin linkitetyn Google Ad Manager ‑verkon näkymälle.

Kun määrittelet Google Ad Managerin raportoinnin integrointia, kaikilla olemassa olevilla linkitetyn Analytics-sivuston näkymillä on oletuksena käyttöoikeus Google Ad Managerin raportointitietoihin. Jos luot uusia näkymiä linkin luomisen jälkeen, sille näkymälle pitää erikseen antaa käyttöoikeus kuhunkin linkitettyyn Google Ad Manager ‑verkkoon.

Seuraavia ohjeita noudattamalla voit valita, millä näkymillä on Google Ad Manager ‑raportointitietojen käyttöoikeus:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry sen verkko-omaisuuden kohdalle, jonka olet linkittänyt Google Ad Managerin kanssa.
  3. Klikkaa VERKKO-OMAISUUS-sarakkeesta Google Ad Managerin linkittäminen.
  4. Käytä kullekin linkitetylle Google Ad Manager ‑verkolle (verkostokoodisarake) avattavaa valikkoa niiden näkymien valitsemiseen, jotka saavat käyttöoikeuden Google Ad Managerin raportointitietoihin.

Select views for the DFP Reporting Integration

Muuta aiheeseen liittyvää