Om referansemåling

Sammenlign resultatene for området ditt med resultatene til andre aktører i bransjen.

Med referansemåling kan du sammenligne dataene dine med samlede bransjedata fra andre bedrifter som deler dataene sine. Dette setter dataene i sammenheng, slik at du lettere kan sette deg meningsfulle mål, få innblikk i trender generelt i bransjen og finne ut hvor gode resultater du oppnår i forhold til konkurrentene dine.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Få referansemålingsrapporter

Slik får du tilgang til referansemålingsrapportene:
  1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Naviger til ønsket datautvalg.
  3. Åpne Rapporter.
  4. Velg Målgruppe > Referansemåling.

Valg av referansemåling

Du kan velge mellom over 1600 bransjekategorier via en meny i referansemålingsrapportene. Dataene kan avgrenses ytterligere etter geografisk posisjon, og du kan velge mellom sju størrelsesklassifiseringer for trafikk, slik at du kan sammenligne området ditt med områder som har lignende trafikknivåer i bransjen din. Du kan for eksempel sammenligne området ditt med alle områder i bransjen «Alle hoteller og overnattingssteder» i Storbritannia som i gjennomsnitt mottar 500 til 1000 daglige økter.

Tilgjengelige data

Referansemålingsdata er tilgjengelig for hver verdi i følgende dimensjoner:

• standard kanalgruppering (dvs. kanalene Sosialt, Direkte, Henvisning, Organisk søk, Betalt søk, Bannerannonsering og E-post)
  • posisjon (land/område)
  • enhet (dvs. datamaskin, mobilenhet og nettbrett)

Du kan sammenligne dataene dine med referansemålinger for følgende verdier:

• økter (dvs. antall økter)
  • % nye økter
  • nye økter (dvs. antall økter fra nye brukere)
  • sider per økt
  • gn.sn. øktvarighet
  • fluktfrekvens

Fremgangsmåten videre