Sobre les dades de reembossament

Quadreu les dades dels informes de comerç electrònic d'Analytics amb els reembossaments processats.

Importar les dades de reemborsament us permet enviar dades de peticions de fitxer de reembossament relatives al comerç electrònic directament a Analytics. Per als desenvolupadors de Google, aquesta és una alternativa a l'ús del codi de seguiment, de l'API de col·lecció, dels SDK per a mòbils o del protocol de mesurament. Les peticions de fitxer importades s'afegeixen al compte d'Analytics abans de qualsevol processament; per tant, algunes accions de processament, com ara els filtres, poden afectar les dades importades.

Contingut d'aquest article:

Com funciona la importació de dades de reembossament

Per fer servir aquesta funció, cal que la propietat utilitzi el connector de Comerç electrònic millorat.

La importació de dades de reembossament funciona mitjançant la importació de peticions de fitxers noves a la propietat seleccionada. La importació de dades de reembossament depèn de l'identificador de la transacció (ga:transactionId) per invertir les peticions de fitxer de comerç electrònic de les vostres dades. Podeu reembossar la quantitat total de la transacció o fer reembossaments parcials. El fitxer de pujada contindrà una o més files amb les transaccions que vulgueu reembossar.

Reembossaments complets

Per emetre un reembossament complet, només cal que pengeu l'identificador de la transacció. Si la fila d'un fitxer de pujada només conté ga:transactionId, es reembossarà tota la transacció (inclosos tots els productes) respectant les quantitats del producte, els preus i els ingressos de la transacció registrats originalment.

Reembossaments parcials

Per emetre un reembossament parcial, introduïu ga:productSku i ga:quantityRefunded en una fila nova per a cada SKU que es torni. Introduïu ga:productPrice per substituir el preu registrat original del producte sempre que sigui necessari. Els ingressos de la transacció reembossada es determinaran automàticament en funció del preu i de la quantitat del producte. Podeu especificar ga:transactionRevenue quan voleu processar un reembossament parcial i registrar els ingressos de la transacció reembossada, però no envieu els SKU de cada producte.

Esquema del conjunt de dades

El conjunt de dades és el contenidor que inclou les dades que heu importat. Desplegueu la secció següent per veure els detalls del conjunt de dades.

Detalls del conjunt de dades

Llegenda:

• Abast: determina les peticions de fitxer que s'associaran als valors de la dimensió d'importació. Hi ha quatre nivells d'abast: petició de fitxer, sessió, usuari i producte. Obteniu més informació sobre l'abast.
  • Esquema: mostra una llista de les dimensions i les mètriques que formen l'estructura de les dades que heu importat. Les capçaleres del fitxer que pengeu han de seguir l'esquema del conjunt de dades que hàgiu configurat.
La llista de les dimensions i les mètriques només és orientativa i és possible que estigui incompleta; les dimensions i les mètriques reals disponibles es mostren a la interfície d'usuari quan es crea el conjunt de dades.
Abast Petició de fitxer
Esquema

La dimensió següent és obligatòria:

• Identificador de la transacció

Podeu incloure qualsevol de les dimensions i mètriques següents, o totes elles:

• Ingressos de la transacció (opcional)
  • SKU del producte (opcional)
  • Si s'especifica l'SKU del producte, cal especificar la mètrica Quantitat de productes reembossats.
  • Si s'especifica l'SKU del producte, es pot indicar la mètrica Preu del producte opcionalment.
Notes

No podeu suprimir ni modificar les dades de reembossament que ja hàgiu penjat al compte de Google Analytics. Sou l'únic responsable de validar la precisió de les vostres dades de reembossament abans d'enviar-les o de penjar-les a Google Analytics.

Límits de la importació de dades de reembossament

A més de les limitacions generals de la importació de dades, la importació de dades de reembossament està subjecta als límits següents.

• Un període de seguiment de 6 mesos: no podeu reembossar transaccions que s'hagin fet fa més de 6 mesos.
  • No barregeu reembossaments complets i parcials: no podeu barrejar reembossaments complets i parcials al mateix fitxer de pujada. Utilitzeu fitxers de pujada diferents per a cada tipus de reembossament.
  • Les dimensions Font/Mitjà poden canviar: les dimensions Font i Mitjà de les dades de reembossament reflectiran la data i l'atribució de la campanya que s'han utilitzat en l'última sessió del client. Aquestes dades poden ser diferents de les dades de la transacció original.
    • Exemple: teniu una transacció atribuïda a google/cpc del client A en data 1. El mateix client té una sessió posterior en data 2 atribuïda a google/organic. Si reembosseu la transacció original, les dades de reembossament s'atribuiran a les dimensions Font/Mitjà més recents, que serien google/organic, i es definirà la data en el dia en què es pengi el reembossament.
  • Cal que espereu entre 24 i 48 hores abans d'importar les dades de reembossament per assegurar-vos que la transacció original està present al compte.
  • Quan exporteu les dades de les transaccions a Google Ads, les dades de reembossament relacionades no s'exporten.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!