Sobre les dades de la campanya

Obteniu informació sobre com s'importen i es milloren les dades de les campanyes de màrqueting personalitzades.

Importar les dades de la campanya a Analytics permet obtenir una anàlisi més personalitzada del rendiment de les campanyes publicitàries, ja que permet incloure dades com ara classificacions i variants de la campanya nova, a més de paràmetres estàndard de seguiment de campanyes de Analytics.

També simplifica i redueix la quantitat de dades de campanya que heu d'enviar amb el codi de seguiment. Podeu incorporar un identificador de campanya únic enviat a Analytics en el moment de la recopilació a les dades de la campanya importada per emplenar les dimensions i les mètriques personalitzades i de la campanya als informes. D'aquesta manera, podeu tornar a utilitzar els codis de campanya existents i importar-hi dades.

Contingut d'aquest article:

Com funciona la importació de dades de la campanya

El funcionament de la importació de dades de la campanya passa per configurar un identificador de campanya per als URL. A continuació, podeu utilitzar l'identificador de campanya per incorporar aquestes peticions de fitxer a les dades importades. Podeu penjar dades de campanyes tradicionals, com ara font i mitjà, i podeu penjar dades a les dimensions personalitzades que us serveixin per donar resposta a les vostres necessitats. Per exemple, podeu penjar dades a una dimensió personalitzada del grup de campanya per fer el seguiment de conjunts de campanyes relacionats.

Teniu tres maneres de configurar les dades de campanya per als usuaris:

Opció 1: feu servir l'etiquetatge de la campanya personalitzada

Etiqueteu els URL de destinació de la campanya amb el paràmetre utm_id. A continuació, Analytics associarà aquest identificador de campanya amb els usuaris que segueixin l'URL en qüestió. Per exemple:

http://www.example.com?utm_id=1234

Obteniu més informació sobre les campanyes personalitzades.

Opció 2: configureu les dades de la campanya directament

Si teniu una implementació personalitzada i disposeu d'informació de la campanya, podeu modificar el codi de seguiment per configurar les dades de la campanya directament. Per obtenir-ne més informació, consulteu la Guia per a desenvolupadors de Analytics.

Opció 3 (analytics.js): connector amb seguiment de campanya personalitzat

Si etiqueteu els URL amb paràmetres de seguiment de campanya que no siguin de Analytics, podreu fer servir el connector analytics.js per assignar els valors de la campanya als que Analytics reconeix. Per obtenir-ne més informació, consulteu la Guia per a desenvolupadors de Analytics.

Analitzar i actuar en conseqüència

Feu servir els Informes d'adquisició per analitzar les dades de campanya importades. Els paràmetres de campanyes estàndard (p. ex., font, mitjà, contingut, terme, etc.) estan disponibles de manera predeterminada, i podeu afegir a aquest informe dimensions personalitzades com a dimensions secundàries.

Els desenvolupadors de Google poden crear informes personalitzats o automatitzar l'anàlisi mitjançant l'API d'informes principals.

Les dimensions personalitzades de les dades de la campanya importada també es poden aplicar com un segment a Analytics.

Detalls del conjunt de dades

El conjunt de dades és el contenidor que inclou les dades que heu importat. Desplegueu la secció següent per veure els detalls del conjunt de dades.

Detalls del conjunt de dades

Les dades importades s'emmagatzemen en un conjunt de dades del tipus adequat. El tipus de conjunt de dades se selecciona quan es comença a crear el conjunt de dades. A continuació s'expliquen quines són les característiques i els detalls del tipus de conjunt de dades.

Llegenda:

• Abast: determina les peticions de fitxer que s'associaran amb els valors de la dimensió d'importació. Hi ha quatre nivells d'abast: petició de fitxer, sessió, usuari i producte. Més informació sobre l'abast
  • Modes: el mode d'importació determina el punt de la cadena de processament i d'informe en el qual les dades que heu importat s'uneixen amb les dades de les peticions de fitxer existents. Més informació sobre els modes d'importació
  • Clau de l'esquema: mostra les dimensions o mètriques de la clau, la qual permet combinar les dades penjades amb les dades existents a les peticions de fitxer corresponents a aquest tipus de conjunt dades.
    Aquesta clau d'esquema només és orientativa i és possible que estigui incompleta; les dimensions i les mètriques reals que estan disponibles es mostren a la interfície d'usuari quan es crea el conjunt de dades.
Abast Sessió
Clau de l'esquema

Codi de la campanya (obligatori)

Dades importades Com a mínim un dels següents:
  • Contingut de l'anunci
  • Grup d'anuncis
  • Campanya
  • Paraula clau
  • Mitjà
  • Camí de referència
  • Font
  • Dimensió personalitzada (abast de la sessió)
Notes

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!