Sobre les dades de contingut

De manera predeterminada, Analytics recopila les dimensions corresponents a l'URL i al títol de les pàgines visitades pels usuaris. Però si sou un editor de contingut, potser necessiteu més informació sobre aquestes pàgines, com ara l'autor, la data de publicació o la categoria de l'article. En penjar metadades de contingut, els editors es poden fer una idea molt més completa del rendiment del seu lloc que si només utilitzen les mètriques Nombre de pàgines visualitzades o Percentatge de rebots.

Contingut d'aquest article:

Com funciona la importació de dades de contingut

Per a la importació de dades de contingut s'utilitza l'Identificador de contingut com a clau. L'Identificador de contingut es pot extreure de la dimensió Pàgina de les peticions de fitxers dels visitants. Per exemple, si els articles del lloc es denominen /articles/article_id.html, en què article_id és un identificador únic, podeu obtenir-lo mitjançant una expressió regular en crear la clau del conjunt de dades. A l'exemple d'importació de dades de contingut es mostra com es pot fer.

Les metadades de contingut que pengeu es desen a les dimensions personalitzades. Per exemple, en un Identificador de contingut, podeu penjar l'autor de l'article a la dimensió personalitzada Autor o una categoria de contingut a la dimensió personalitzada Categoria.

Analitzar i fer modificacions

Podeu informar de les dades de contingut penjades mitjançant informes personalitzats, així com mitjançant l'API d'informes principals.

També podeu aplicar segments utilitzant dades de contingut importades en què s'utilitzi la importació de dades del mode de temps de processament. (De moment no s'admeten segments per a la importació de dades de temps de consulta. Obteniu més informació sobre la importació de dades del temps de consulta i del temps de processament.)

Detalls del conjunt de dades

El conjunt de dades és el contenidor que inclou les dades que heu importat. Desplegueu la secció següent per veure els detalls del conjunt de dades.

Detalls del conjunt de dades

Les dades importades s'emmagatzemen en un conjunt de dades del tipus adequat. El tipus de conjunt de dades se selecciona quan es comença a crear el conjunt de dades. A continuació s'expliquen quines són les característiques i els detalls del tipus de conjunt de dades.

Llegenda:

• Abast: determina les peticions de fitxer que s'associaran amb els valors de la dimensió d'importació. Hi ha quatre nivells d'abast: petició de fitxer, sessió, usuari i producte. Més informació sobre l'abast
  • Modes: el mode d'importació determina el punt de la cadena de processament i d'informe en el qual les dades que heu importat s'uneixen amb les dades de les peticions de fitxer existents. Més informació sobre els modes d'importació
  • Clau de l'esquema: mostra les dimensions o mètriques de la clau, la qual permet combinar les dades penjades amb les dades existents a les peticions de fitxer corresponents a aquest tipus de conjunt dades.
    Aquesta clau d'esquema només és orientativa i és possible que estigui incompleta; les dimensions i les mètriques reals que estan disponibles es mostren a la interfície d'usuari quan es crea el conjunt de dades.
Abast Petició de fitxer
Clau de l'esquema Un d'aquests valors:
  • URL de la pàgina
  • Dimensió personalitzada (abast de la petició de fitxer)
Dades importades

Dimensió personalitzada (abast de la petició de fitxer)

Notes

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!