Tuontiesimerkki: yleiskatsaus

Vaihekohtaiset käytännön esimerkit tuontitilanteista.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit odottaa tapahtuvan Tietojen tuonti -esimerkkiartikkeleissa, jotka on listattu Seuraavat vaiheet -kohdassa. Jokaisessa esimerkkiartikkelissa on esimerkkitapaus tuontiprosessista ja vaihekohtaiset ohjeet, joissa kuvataan, kuinka tuontityyppi tuodaan Analyticsiin. Kaikki esimerkkiartikkelit on esitetty samassa muodossa. Artikkelit koostuvat seuraavista osioista:

Tässä artikkelissa:

Esimerkkitapaus.

Tässä osassa kuvataan esimerkissä käytetty skenaario. Kukin skenaario koostuu yleisestä, yksinkertaisesta ja tosipohjaisesta ongelmasta, jonka voit ratkaista tietojen tuonnin avulla. Voit muokata esimerkkitapausten tietoja tilanteesi mukaan.

Valitse tuotavat tiedot.

Ensimmäisessä vaiheessa päätät, mitkä tiedot haluat tuoda ja kuinka ne yhdistetään olemassa oleviin osumatietoihin.

Luo tarvittavat omat mitat tai tiedot.

Jos käytät omia ulottuvuuksia tai tietotyyppejä avain- tai lähetysulottuvuuksina tai -tietotyyppeinä, luo omat ulottuvuudet tai tietotyypit ennen tietojen lähettämistä.

Luo tietojoukko.

Tässä vaiheessa neuvotaan, kuinka tietojoukko luodaan. (Tietojoukko on rakenne, joka sisältää tuodut tiedot ja jossa tuodut tiedot yhdistetään kerättyihin osumatietoihin.)

Lisätietoja tietojoukoista

Lähetä tiedot.

Tässä vaiheessa neuvotaan, kuinka luot CSV-lähetystiedoston ja lähetät sen Analyticsiin.

Lisätietoja lähetystiedostojen muotoilemisesta

Tarkastele raporttitietoja.

Kunkin esimerkkitapauksen viimeisessä vaiheessa tarkastellaan lähetettyjä raporttitietoja. (Muista kuitenkin, että voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin tuodut tiedot on käsitelty ja ne ovat käytettävissä raportoinnissa.)

Seuraavat vaiheet

Valitse sinua kiinnostava tuonnin esimerkkitapaus.

Jos haluat... yhdistä tiedot Yleiset tuontimitat- tai tiedot Tuontiesimerkki
käyttää CRM-tietoja analysoidaksesi sivuston käyttöä esimerkiksi asiakkaan kiinnostuksen kohteiden, uskollisuusluokituksen tai elinkaariarvon mukaan, käyttäjätunnukseen. Omat mitat ja tiedot, kuten segmentti, luokitus ja arvo Käyttäjätiedot
käyttää uudelleen ja laajentaa kampanjan koodausta seurataksesi Googlen ulkopuolisista lähteistä tulevaa liikennettä, kampanjan tunnukseen. Lähde, tulotapa Kampanjan tiedot
käyttää CMS-tietoja tarkistaaksesi, mitkä tekijät ovat suosituimpia sivustossasi, artikkelin tunnukseen. Omat mitat, kuten tekijä ja luokka Sisältötiedot
luoda raportteja suosituimmista tuotteistasi esimerkiksi hinnan, värin, koon mukaan, tuotetunnukseen (SKU). Omat mitat, kuten hinta, väri tai koko Tuotetiedot
käsitellä hyvitykset eränä, tapahtumatunnukseen. Tuotteen hinta, hyvitysten määrä, tulot Hyvitystiedot
analysoida kolmannen osapuolen (muun kuin Googlen) mainosverkoston klikkauksia ja kustannustehokkuutta, lähteeseen, tulotapaan, kampanjaan, avainsanaan. Klikkaukset, näyttökerrat, kustannukset Hintatiedot
lisätä muita kuin edellä kuvattuja tietoja. * * Omat tiedot

*Voit käyttää omien tietojen tuonnissa monia (et kuitenkaan kaikkia) mittoja ja tietoja, kuten omia mittoja ja tietoja. Lisätietoja on tietojen tuontiin liittyvissä rajoituksissa.