Visió general dels exemples d'importació

Exemples detallats que us guiaran per situacions d'importació reals.

En aquest article es descriu el contingut dels articles d'exemple d'importació de dades que es mostren a la secció Passos següents que trobareu més endavant. En cada exemple es descriu una situació d'importació específica i s'inclouen instruccions detallades per importar els tipus de dades en qüestió a Analytics. Cada article té un format similar, amb les seccions següents:

Contingut d'aquest article:

Situació

En aquesta secció es descriu la situació utilitzada per a l'exemple en qüestió. Cada situació presenta una necessitat típica, senzilla però real, que es pot resoldre mitjançant la importació de dades. Podeu modificar els detalls d'aquestes situacions segons el vostre cas concret.

Decidir quines dades es volen importar

El primer pas és decidir quines dades voleu importar i com s'han de combinar amb les dades existents provinents de les peticions de fitxer.

Crear les dimensions o mètriques personalitzades necessàries

Si voleu utilitzar dimensions o mètriques personalitzades per a la clau o per a les dades importades, les heu de crear abans de penjar les dades.

Crear el conjunt de dades

En aquest pas s'especifica com es crea un conjunt de dades (l'estructura que conté les dades importades i les combina amb les dades recopilades de les peticions de fitxer).

Obteniu més informació sobre els conjunts de dades.

Penjar les dades

En aquest pas s'especifica com es crea el fitxer CSV que penjareu a Analytics.

Obteniu més informació sobre el format dels fitxers penjats.

Consultar les dades als informes

El pas final de cada situació consisteix a veure les dades penjades en un informe. (Recordeu, però, que les dades importades poden tardar cert temps a processar-se i a estar disponibles als informes.)

Passos següents

Seleccioneu una situació d'importació que sigui rellevant en el vostre cas:

Si voleu... Combineu les dades per Dimensions/mètriques típiques d'importació Exemple d'importació
Utilitzar dades de CRM per analitzar l'ús que es fa del lloc web segons l'interès del client, el grau de fidelització, el valor del temps de vida, etc. User-ID Dimensions i mètriques personalitzades com ara "segment", "puntuació" o "valor" Exemple de dades d'usuari
Reutilitzar i ampliar les etiquetes de les campanyes per fer un seguiment del trànsit procedent de fonts alienes a Google. Identificador de campanya Font, Mitjà Exemple de dades de les campanyes
Utilitzar dades de CMS per veure quins són els autors més populars del lloc web. ID d'article Dimensiones personalitzades com ara "autor" o "categoria" Exemple de dades de contingut
Generar informes dels productes més populars, classificats per preu, color, mida, etc. Identificador de producte (SKU) Dimensiones personalitzades com ara "preu", "color" o "mida" Exemple de dades de producte
Processar reembossaments per lots. Identificador de transacció Preu del producte, Quantitat de productes reembossats o Ingressos Exemple de dades de reembossament
Analitzar el rendiment dels clics i dels costos corresponents a xarxes publicitàries de tercers (alienes a Google). Font, Mitjà, Campanya o Paraula clau Clics, Impressions o Cost Exemple de dades de cost
Afegir dades que no encaixen en les situacions anteriors. * * Custom Data example

* En la importació de dades personalitzades es poden utilitzar moltes dimensions i mètriques, però no totes, incloses les dimensions i les mètriques personalitzades. Per obtenir més informació, consulteu les limitacions de la importació de dades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!