Limitacions de la importació de dades

Coneixeu els detalls i les limitacions de la importació de dades.
Contingut d'aquest article:

Requisits del codi de seguiment

Universal Analytics (analytics.js) admet tots els tipus d'importació disponibles i és necessari per a la importació de dades d'usuari i de dades personalitzades. Per utilitzar els tipus d'importació de dades de producte i de dades de reembossament, també s'ha d'utilitzar el Comerç electrònic millorat (ec.js).

Classic Analytics (ga.js) encara es pot utilitzar per a:

• Dades de contingut
  • Dades de campanya
  • Dades de cost

(Vegeu més avall la secció Sobreescriure dimensions i mètriques amb ga.js.)

Dimensions i mètriques disponibles

Cada tipus d'importació té una llista predefinida de dimensions i mètriques que es poden utilitzar com a dimensions i mètriques d'importació i com a claus, en funció del tipus d'importació en qüestió. Quan creeu el conjunt de dades, haureu de seleccionar les dimensions i mètriques corresponents de la llista.

Actualment, no podeu importar dades mitjançant:

• variables personalitzades
  • dimensions de temps (hora, minut, etc.),
  • dimensions geogràfiques (país, ciutat, etc.)

Sobreescriure dimensions i mètriques amb ga.js

Si encara feu servir el fragment basat en ga.js al vostre lloc i voleu importar dimensions i mètriques que no existeixen com a dimensions o mètriques estàndard d'Analytics (p. ex., Autor), cal que sobreescriviu alguna dimensió existent (p. ex. Títol de la pàgina). Si teniu pensat seguir aquest procediment, us recomanem que configureu una visualització nova, ja que, quan se sobreescriu la dimensió en qüestió, se'n substitueixen definitivament les dades per les dades personalitzades de la visualització seleccionada.

Els informes en temps real no admeten dimensions personalitzades

Les dimensions personalitzades que importeu no es mostraran als informes en temps real.

Importació de dades d'usuari sense informació d'identificació personal

No podeu penjar ni associar informació d'identificació personal amb la importació de dades d'usuari.

Filtres i Importació de dades

Les dades importades es processen abans de filtrar-les. Els filtres poden incloure, excloure o transformar les dades importades.

Cadenes buides

Les cadenes buides que importeu es mostraran als informes com a not set.

Una cadena buida seria qualsevol camp del fitxer d'importació que no tingui cap valor entre les comes de separació. Per exemple:

foo,,baz

A l'exemple anterior, el camp entre "foo" i "baz" és buit.

Valors negatius

No podeu penjar fitxers amb valors negatius. Quan la funció Importació de dades detecta xifres negatives en algun dels fitxers que s'han penjat, mostra un missatge d'error semblant a aquest:

Hi ha dades no vàlides de cel·la, <valor>, que correspon a la fila <número>, columna <número>. El tipus de dades que s'esperava és DOUBLE.

Dades de campanya per als usuaris recurrents de darrer clic no directe

Podeu utilitzar la importació de dades del temps de processament per penjar dades per als usuaris de les campanyes noves. Ara bé, aquest tipus d'importació de dades no admet l'actualització de les dades de campanya per als usuaris recurrents si aquesta informació prové de campanyes basades en el model d'atribució de darrer clic no directe.

Aquesta limitació no s'aplica a la importació de dades del temps de consulta.

Penjar dades de cardinalitat elevada

La funció Importació de dades està subjecta als límits de cardinalitat de Google Analytics.

No importar dades duplicades

La funció Importació de dades no admet la importació de dimensions clau duplicades. Cal que us assegureu que les dimensions clau que pengeu són úniques. Per actualitzar un parell de valor-clau que hàgiu importat abans, primer heu de suprimir el fitxer penjat que conté la clau i, tot seguit, heu de penjar el valor nou.

Límits de pujada

La importació de dades està subjecta als següents límits generals:

Quan arribeu a aquests límits, no podreu penjar més dades fins que no hàgiu suprimit alguns fitxers penjats abans.

Límits específics de les dades de cost

• Els límits són de 90 MB per data (ga:date) i conjunt de dades. Per exemple, si pengeu 50 MB de dades el 10-10-2017 en una operació i 40 MB de dades el 10-10-2017 en una altra operació, haureu assolit el límit de 90 MB del 10-10-2017 d'aquest conjunt de dades.

Límits específics de les dades de reembossament

• Límit diari de mida de fitxer: 100 MB.
  • Les transaccions anteriors a sis mesos no es reembossaran.
  • Els reembossaments parcials i els reembossaments totals s'han de penjar per separat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!