Rapportering om importerte data

Se importerte data og innsamlede standarddata i de samme rapportene

Du kan rapportere om importerte data ved hjelp av standardrapporter eller egendefinerte rapporter, alt etter datatypene du importerer. I tabellen nedenfor kan du se importeringstypene og de tilgjengelige rapportene for de ulike typene.

Opplastede data må behandles før de fremgår i rapporter. Når behandlingen er fullført, kan det ta opptil et døgn før de importerte dataene blir brukt på innkommende treffdata.

Importtype Tilgjengelige rapporter
Data for tilbakeføring av betaling Utvidet netthandel > Salgsresultater*
Tilpasset
Brukerdata Tilpasset
Kampanjedata Trafikk > All trafikk > Kilde/medium
Trafikk > Kanaler
Geografiske data Målgruppe > Geografi > Sted
Innholdsdata Tilpasset
Produktdata Utvidet netthandel > Produktresultat*
Tilpasset
Tilpassede data Tilpasset
Kostnadsdata Kostnadsanalyse

*Du må bruke Utvidet netthandel for å få tilgang til rapportene om Utvidet netthandel.