Tuotujen tietojen raportti

Tuodut tiedot ja kerätyt vakiotiedot samoissa raporteissa

Voit tehdä tuoduista tiedoista vakioraportteja tai muokattuja raportteja sen mukaan, minkä tyyppisiä tietoja olet tuonut. Seuraavassa taulukossa on lueteltu eri tuontityyppien kohdalla käytettävissä olevat raportit.

Lähetetyt tiedot on käsiteltävä, ennen kuin niitä voidaan näyttää raporteissa. Käsittelyn päätyttyä voi kulua 24 tuntia, ennen kuin tuotuja tietoja aletaan käyttää tulevissa osumatiedoissa.

Tuontityyppi Käytettävissä olevat raportit
Hyvitystiedot Tehostettu verkkokauppa > Myynnin tehokkuus*
Oma
Käyttäjätiedot Oma
Kampanjan tiedot Hankinta > Kaikki liikenne > Liikenteen lähde/Tulotapa
Hankinta > Kanavat
Maantieteelliset tiedot Yleisö > Geo > Sijainti
Sisältötiedot Oma
Tuotetiedot Tehostettu verkkokauppa > Tuotteen tehokkuus*
Oma
Omat tiedot Oma
Kustannustiedot Kustannusanalyysi

*Voit käyttää Tehostetun verkkokaupan raportteja vain, jos olet Tehostetun verkkokaupan käyttäjä.