Informe sobre dades importades

Vegeu les dades importades i les dades recopilades estàndard en un mateix informe.

Podeu consultar informació sobre les dades importades mitjançant informes estàndard o informes personalitzats, en funció del tipus de dades que hàgiu importat. A la taula es mostren els tipus d'importació i els informes corresponents.

Les dades penjades s'han de processar perquè es mostrin als informes. Un cop finalitzat el processament, poden passar fins a 24 hores perquè les dades importades es comencin a aplicar a les dades entrants de les peticions de fitxer.

Import Type Informes disponibles
Dades de reembossament Comerç electrònic millorat > Rendiment de les vendes*
Personalitzats
Dades d'usuari Personalitzats
Dades de la campanya Adquisició > Tot el trànsit > Font o mitjà
Adquisició > Canals
Dades geogràfiques Públic > Informació geogràfica > Ubicació
Dades de contingut Personalitzats
Dades de producte Comerç electrònic millorat > Rendiment dels productes*
Personalitzats
Dades personalitzades Personalitzats
Dades de cost Anàlisi de costos

* Per accedir als informes de comerç electrònic millorat, heu d'utilitzar Comerç electrònic millorat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!