Verkko-omaisuuden taggaaminen ec.js-laajennuksella

Ec.js-laajennusta käytetään vain analytics.js-laajennuksen käyttöönoton yhteydessä. Uudempien gtag.js-laajennusten käyttöönottoa varten niihin on sisäänrakennettu tehostettu verkkokauppaominaisuus, eikä se vaadi ec.js-laajennusta.

ec.js-laajennusta ei saa käyttää samanaikaisesti vanhemman Ecommerce-laajennuksen kanssa.

Analytics.js-laajennuksen ec.js-laajennuksen avulla voit seurata käyttäjien ostokokemuksen koko kaarta, mukaan lukien seuraavat:

• tuotteiden näyttökertojen katsominen
  • tuotelinkkien klikkaus
  • tuotetietojen katselu
  • tuotteiden lisääminen ostoskoriin ja niiden poistaminen sieltä
  • kassaprosessin aloittaminens
  • tapahtumien suorittaminen
  • hyvitysten vastaanottaminen.

Kun olet ottanut käyttöön analytics.js-koodinpätkän, voit ottaa käyttöön ec.js-laajennuksen.