Om Udvidet e-handel

I denne artikel:

Shopping- og købsadfærd

Shoppinganalyserapporterne giver dig indsigt i shoppingaktivitet: Visninger af produktsider, tilføjelse og fjernelse af produkter fra indkøbskurve, påbegyndte, afbrudte og gennemførte transaktioner.

Økonomisk effektivitet

Rapporterne Oversigt og Produkteffektivitet giver indeholder data for indtjenings- og konverteringsfrekvenser, dine produkter genererer, antal produkter i en gennemsnitstransaktion, den gennemsnitlige ordreværdi, eventuelle udstede tilbageførsler og de frekvenser, hvormed dine brugere føjer produkter til deres indkøbsvogne og foretager køb efter at have set siderne med produktoplysninger.

En grundlæggende implementering af tagging af udvidet e-handel giver dig de nødvendige data for individuelle produkter, men du kan nemt og enkelt tilføje kategori- og varemærkeegenskaber, så du også kan evaluere data disse perspektiver. Disse ejendomme tager strengværdier, så du kan oprette lige netop den kategori- eller varemærketaksonomi, der er relevant for din virksomhed.

Markedsføringssucces

Ud over at måle produkteffektiviteten skal du også måle effekten af din interne og eksterne markedsføring, der er knyttet til de pågældende produkter.

Rapporten Kode for affilieret giver dig mulighed for at spore indtjeningen, transaktionerne og den gennemsnitlige ordreværdi, da dette er knyttet til affilierede websites, der genererer trafik på dit website.

Du kan spore de samme variabler for kuponer på ordreniveau i rapporten Ordrekupon.

Rapporten Produktkupon viser dig, hvor effektive kuponerne på produktniveau er, når det drejer sig om indtjening, unikke køb og produktindtjening pr. køb.

Hvis du bruger interne promoveringer, f.eks. interne bannere, der promoverer salg et andet sted på dit website, kan du spore visninger, klik og klikfrekvensen for disse promoveringer i rapporten Intern promovering.

Produkttilskrivning

I Udvidet e-handel indeholder rapporten Produktlisteeffektivitet nyttige oplysninger om produkttilskrivning. Rapporten indeholder en "sidste handling"-attribut, som viser tilskrivning på produktniveau til den sidste produktliste, som brugeren interagerede med forud for konverteringshændelsen (f.eks. Læg i kurv, Kasse eller Køb).

Oplysninger om produkttilskrivning kan hjælpe dig med at få overblik over, hvilke produktlister der genererer konverteringer, og de giver dig mulighed for at optimere din markedsføringsindsats og øge salget. Du vil f.eks. kunne se, om brugerne køber et produkt som resultat af, at de har klikket på en markedsføringsblok, en kategoriside eller på en søgeresultatside.

For at komme i gang med at bruge Produkttilskrivning skal du angive listeattributten i dine data for e-handelshandlinger. Dette listefelt vil derefter blive brugt til at tilskrive Antal gange, produktet blev lagt i indkøbsvognen, Antal købte produkter, Unikke køb og Produktomsætning i rapporten Produktlisteeffektivitet.

Sådan eksporterer du e-handelsdata fra dit website til Analytics

For at se disse data i dine rapporter skal du gøre følgende:

Du kan også vælge at gøre følgende:

Bemærk! Ved ældre analytics.js-implementeringer skal du bruge pluginnet ec.js til at tagge dit website.

Analytics har samarbejdet med udbydere af e-handelsplatforme om at levere forhåndsudviklede integrationer til vores fælles kunder. Hvis du bruger en af disse platforme, kan du drage fordel af Udvidet e-handel ved at installere en af disse integrationer. Besøg partnergalleriet for at få flere oplysninger om vores udvalgte partnere for Udvidet e-handel.