Overzicht van productkoppelingen

Bekijk aan welke andere Google-producten uw Analytics-account is gekoppeld.

In het overzicht van productkoppelingen van Analytics kunt u de andere accounts, producten en services van Google bekijken die een accountbeheerder heeft gelinkt aan uw Google Analytics-account en -gegevens.

Wanneer u Analytics linkt aan een ander account, kunnen bepaalde gegevens worden gedeeld tussen dat account en uw Analytics-account. Hierdoor kunt u al uw gegevens analyseren in uw Analytics-account en het gebruik van gegevens voor al uw accounts verbeteren.

De relaties tussen Analytics en uw andere accounts staan los van elkaar. U kunt zelf bepalen welke accounts u wilt linken. Het koppelingsproces verschilt voor elk account en ook de gegevens die worden gedeeld, zijn verschillend.

Vanuit het overzicht van productkoppelingen kunt u een gedetailleerde beschrijving krijgen van wat elke integratie doet. U vindt ook links naar bronnen die gedetailleerdere informatie geven en waarin u kunt lezen hoe u uw integraties kunt wijzigen of beheren.

Instellingen voor productkoppelingen bewerken

Het overzicht van productkoppelingen is ook te vinden in de kolom PROPERTY op de pagina Beheerder van uw Analytics-account.

Volg daarvoor deze stappen:
  1. Log in bij Google Analytics..
  2. Klik op Beheerder en ga naar de gewenste property.
  3. Selecteer in de kolom PROPERTY onder Productkoppelingen de productkoppeling die u wilt configureren.

Opmerking: Ongeacht de instellingen in het gedeelte Productkoppelingen en de instellingen voor gegevens delen, kunt u andere Google-producten, zoals AdWords, zo configureren dat uw Analytics-gegevens in realtime worden weergegeven. In deze gevallen worden Analytics-gegevens niet buiten uw Analytics-account opgeslagen.

Gerelateerde bronnen

Instellingen voor het delen van gegevens