Yleistä Google Analytics ‐linkeistä

Katso, mihin muihin Google-tuotteisiin Analytics-tilisi on yhdistetty.

Analyticsin tuotelinkkien yhteenvedosta näet muut Google-tilit, ‑tuotteet ja ‑palvelut, jotka tilin järjestelmänvalvoja on linkittänyt Analytics-tiliisi ja ‑dataasi.

Kun linkität Analytics-tilin toiseen tiliin, näiden tilien välillä voi siirtyä dataa. Näin voit analysoida kaikkea dataasi Analytics-tilillä ja nähdä kaikilla tileilläsi monipuolista dataa.

Analytics-tilisi ja muut tilisi ovat toisistaan riippumattomia. Voit valita, mitkä tileistäsi haluat linkittää. Jokaisen tilin linkitysprosessi on erilainen, ja myös tilien välillä siirtyvä data vaihtelee.

Tuotelinkkien yhteenvedosta näet yleisellä tasolla, mitä kukin integrointi tekee. Yhteenvedossa on myös linkkejä, joista saat tarkempaa tietoa sekä ohjeita integrointien muuttamiseen ja hallintaan.

Tuotelinkkien muokkaaminen

Löydät tuotelinkkien yhteenvedon Analytics-tilisi Järjestelmänvalvoja-sivulta Mittauskokonaisuus-sarakkeesta.

Näytä ohjeet
  1. Valitse määritettävä tuotelinkki TUOTELINKIT-kohdan Mittauskokonaisuus-sarakkeesta.

Huom. Voit määrittää muut Google-tuotteet (kuten Google Adsin) näyttämään Analytics-datasi reaaliaikaisesti tuotelinkkiosion asetuksista tai data-asetuksista riippumatta. Analytics-dataa ei tällöin tallenneta muualle kuin Analytics-tilillesi.