Opprett attributter for dynamisk remarketing

Lag dynamiske attributter i Analytics basert på vertikalattributtene du har lagt til i sidetaggene dine.

Når du har lagt til vertikalattributter i sidetaggene dine og opprettet remarketingmålgrupper, må du opprette dynamiske attributter basert på de aktuelle vertikalattributtene og knytte dem sammen med Google Ads-kontoen din.

I Google Ads kan dynamiske attributter bli omtalt som parametere.

Du kan maksimalt ha 100 dynamiske attributter per Analytics-område.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Lag dynamiske attributter

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Klikk på Administrator, og naviger til området der du vil opprette de dynamiske attributtene.
  3. Klikk på Målgruppedefinisjoner > Dynamiske attributter i OMRÅDE-kolonnen.
    Tilknytting av dynamiske attributter: Velg bedriftstype, Analytics-rapporteringsvisninger og tilknyttet annonsekonto.
  4. Konfigurer følgende:
    • Velg den vertikalen du ønsker, under Bedriftstype (f.eks. Detaljhandel eller Flyreiser).
    • Velg den Analytics-rapporteringsvisningen der dataene om dynamiske attributter er tilgjengelige, under Rapporteringsvisning.
    • Velg Google Ads-kontoen du ønsker å koble de dynamiske attributtene til, under Deling.
  5. Klikk på Neste trinn.
  6. Velg vertikalattributtene du har lagt til i sidetaggene dine, under Dynamiske attributter (se eksempler på dynamiske attributter for hver vertikal nedenfor).

Hvis du for eksempel har valgt Detaljhandel som bedriftstype, velger du attributter for den aktuelle vertikalen, for eksempel ecomm_prodid og ecomm_pagetype. Hvis du har valgt Flyreiser som bedriftstype, velger du for eksempel vertikalattributtene flight_destid og flight_originid.
  7. Klikk på Lagre.

Du kan opprette dynamiske attributter for flere vertikaler i ett Analytics-område. Du kan for eksempel opprette dynamiske attributter for både «Flyreiser»- og «Hoteller og utleie»-vertikalen i det samme Analytics-området.

I hvert område kan du imidlertid bare opprette ett sett med dynamiske attributter for hver vertikal tilknyttet den samme kunde-ID-en for Google Ads. For eksempel:

Analytics-område Google Ads-kunde-ID Dynamiske attributter
Analytics-område 1 650-555-1212 Flyreiser
Analytics-område 1 650-555-1212 Hoteller og utleie

Hvis du prøver å opprette et ekstra sett med dynamiske attributter for Flyreiser i eksempelet ovenfor, oppdaterer Analytics det nåværende settet i stedet for at det opprettes et nytt.

Hvis du trenger flere sett med dynamiske attributter for den samme vertikalen knyttet til den samme Google Ads-kunde-ID-en i den samme Analytics-kontoen, må du bruke ulike områder for hvert sett. Her er et eksempel:

Analytics-område Google Ads-kunde-ID Dynamiske attributter
Analytics-område 1 650-555-1212 Flyreiser
Analytics-område 2 650-555-1212 Flyreiser

Eksempler på attributter for hver vertikal

I de ulike delene nedenfor ser du hvordan du konfigurerer de obligatoriske og de valgfrie attributtene for hver vertikal.

Detaljhandel

Du kan også bruke Produkt-SKU (i stedet for ecomm_prodid) som verdien for Produkt-ID.

Utdanning

Flyreiser

Hoteller og utleie

Jobbsøk

Lokale spesialtilbud

Eiendom

Reise

Egendefinert

Fremgangsmåten videre

Opprett kampanjer med dynamisk remarketing i Google Ads