Analytics – opplæring og brukerstøtte

Disse selvbetjente løsningene er tilgjengelige for de som bruker Analytics Standard (gratisversjonen).

Hvis du har behov for brukerstøtte per e-post eller telefon, bør du vurdere å oppgradere til Analytics 360.

Opplæring

Brukerstøtte

Analytics logo  Analytics-akademiet

Analytics-akademiet tilbyr nettbaserte gratiskurs om Analytics og andre dataanalyseverktøy. Med Analytics-akademiet kan du forberede deg til Analytics-eksamenen for individuell kvalifisering – en kvalifikasjon som er anerkjent i bransjen.

Analytics logo Analytics-testkonto

Analytics-testkontoen er en fullt funksjonell Analytics-konto som alle Google-brukere har tilgang til. I testkontoen kan du se faktiske bedriftsdata og eksperimentere med Google Analytics-funksjoner.

YouTube logo  YouTube-kanalen for Analytics

YouTube-kanalen for Analytics inneholder videoer om en rekke forskjellige emner innen dataanalyse.

Blogger logo  Analytics-bloggen

Analytics-bloggen inneholder artikler om emner som spenner fra nye funksjoner via analyseråd til kommende bransjearrangementer. Ved å klikke på emneetiketter kan du enkelt finne det du trenger.

Analytics logo Idébok for administratorer for digitale medier

Google Analytics-teamet har utviklet en trinnvis idébok for at du skal få mest mulig ut av sammenknyttingen av Google Analytics- og Google Ads-kontoen din. Finn ut hvordan du kan få tilgang til mer detaljert statistikk og lage smartere Google Ads-kampanjer. Last ned idéboken

Google logo  Brukerstøtte for Analytics

I brukerstøtten (denne siden) er alle aspekter ved bruken av Analytics dokumentert, blant annet hvordan du kommer i gang, gode fremgangsmåter for analyse og feilsøking.

Analytics logo  Søk etter hjelp i produktet Analytics

Med søkefunksjonen i brukerstøtten for Analytics kan du søke etter hjelp direkte fra brukergrensesnittet. Du kan søke etter hjelp ved å klikke på Innstillinger the Settings icon oppe til høyre og så klikke på Hjelp.

Analytics logo  Kontekstuell hjelp i produktet

Du kan aktivere innholdstilpassede hjelpeartikler og videoer direkte fra Analytics-brukergrensesnittet. Klikk på school icon-ikonet til høyre for rullegardinmenyen for samplingsinnstillinger. Vær oppmerksom på at dette ikke er tilgjengelig i alle rapporter.

Google Developers logo  Google Developers

Google Developers for Analytics inneholder dokumentasjon om alle biblioteker, SDK-er og API-er for Analytics. Her finner du også verktøy og demonstrasjoner.

Google Groups logo  Diskusjonsforum for Analytics

I diskusjonsforumet for Analytics kan du snakke med andre Analytics-brukere og få hjelp i forbindelse med bestemte Analytics-emner.