Analytics-training en -ondersteuning

Deze self-serviceopties zijn beschikbaar voor gebruikers van Google Analytics Standard (de gratis versie).

Als u ondersteuning nodig heeft via e-mail of telefoon, kunt u een upgrade naar Analytics 360 overwegen.

Training

Ondersteuning

Analytics Academy logo  Analytics Academy

De Analytics Academy biedt gratis online cursussen over Analytics en andere tools voor gegevensanalyse. U kunt de Analytics Academy gebruiken ter voorbereiding op het Analytics-examen voor kwalificatie voor individuen, dat een door de branche erkende kwalificatie oplevert.

Analytics logo Demo-account voor Analytics

Het demo-account voor Analytics is een volledig functioneel Analytics-account waartoe elke Google-gebruiker toegang heeft. Het is een geweldige manier om naar echte bedrijfsgegevens te kijken en te experimenteren met de functies van Analytics.

YouTube logo  YouTube-kanaal van Analytics

Op het YouTube-kanaal van Analytics vindt u video's over een aantal verschillende onderwerpen met betrekking tot gegevensanalyse.

Blogger logo  Analytics-blog

Op de Analytics-blog vindt u artikelen over onderwerpen die uiteenlopen van nieuwe functies en analyse-advies tot aankomende branche-evenementen. U kunt op onderwerplabels klikken om snel te vinden wat u nodig heeft.

Google logo  Helpcentrum van Analytics

In het Helpcentrum van Analytics (de huidige pagina) vindt u informatie over alle aspecten van het gebruik van Analytics, waaronder hoe u aan de slag kunt gaan, praktische tips voor analyse en probleemoplossingen.

Analytics logo  Functie voor zoeken in het Helpcentrum in Analytics vanuit het product

Met de functie voor zoeken in het Helpcentrum van Analytics vanuit het product kunt u ondersteuningsinformatie opzoeken vanuit de gebruikersinterface. Als u de functie voor zoeken in het Helpcentrum wilt openen, klikt u op Instellingen het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek en selecteert u Help.

Analytics logo  Contextuele Help in het product

U kunt contextuele Help-artikelen en -video's activeren in de gebruikersinterface van Analytics. Klik op het pictogram school icon rechts van het dropdownmenu voor het instellen van steekproeven. Houd er rekening mee dat dit niet beschikbaar is in alle rapporten.

Google Developers logo  Google Developers

Google Developers for Analytics levert documentatie voor alle bibliotheken, SDK's en API's van Google Analytics. Er zijn ook demo's en tools beschikbaar.

Google Groups logo  Analytics-discussieforum

Op het Analytics-discussieforum kunt u in contact komen met andere Analytics-gebruikers en hulp krijgen bij specifieke Analytics-onderwerpen.