Analytics-koulutus ja -tuki

Nämä itsepalveluvaihtoehdot ovat saatavilla Analytics Standardin käyttäjille (ilmainen versio)

Jos tarvitset sähköposti- tai puhelintukea, kannattaa päivittää Analytics 360 ‑versioon.

Koulutus

Tuki

Analytics logo Analytics-akatemia

Analytics-akatemia tarjoaa Analyticsiin ja muihin datan analysointityökaluihin liittyviä maksuttomia verkkokursseja. Voit valmistautua Analytics-akatemian avulla Google Analytics Individual Qualification (IQ) ‑kokeeseen, jonka suoritettuasi sinulla on alalla yleisesti tunnustettu henkilökohtainen sertifiointi.

Analytics logo Analytics-demotili

Analytics-demotili on täysin toimiva Analytics-tili, joka on kaikkien Google-käyttäjien käytettävissä. Sen avulla voi tutkia oikeaa bisnesdataa ja testata helposti Google Analyticsin ominaisuuksia.

YouTube logo Analyticsin YouTube-kanava

Analyticsin YouTube-kanava sisältää videoita useista datan analysointiin liittyvistä aiheista.

Blogger logo Analytics-blogi

Analytics-blogi sisältää artikkeleita eri aiheista, kuten Analyticsin uusista ominaisuuksista, ohjeista ja tulevista alan tapahtumista. Löydät etsimäsi helposti klikkaamalla aihetunnisteita.

Analytics logo Ohjekirja digitaalisen median johtajille

Google Analytics ‑tiimi on kehittänyt yksityiskohtaisen ohjekirjan, jonka avulla saat kaiken hyödyn irti Google Analytics‑ ja Google Ads ‑tilien linkittämisestä. Hyödynnä syvällisempiä oivalluksia ja luo fiksumpia Google Ads ‑kampanjoita. Lataa ohjekirja

Google logo Analytics-ohjekeskus

Analytics-ohjekeskuksessa (tämä sivu) on kaikkiin Analyticsin käytön osa-alueisiin liittyviä artikkeleita (esim. aloitusopas, analysoinnin parhaat käytännöt ja vianetsintä).

Analytics logo Tuotteen sisäinen Analytics-ohjeiden haku

Analyticsin ohjekeskushaun avulla voit hakea ohjeita suoraan käyttöliittymästä. Siirry ohjehakuun klikkaamalla oikeasta yläkulmasta ?-painiketta.

Analytics logo Tuotteen sisäiset asiayhteyteen liittyvät ohjeet

Voit avata asiayhteyteen liittyviä ohjeartikkeleita ja ‑videoita Analytics-käyttöliittymästä. Klikkaa lähellä oikeaa yläkulmaa olevaa school icon-kuvaketta (tällä hetkellä käytettävissä vain reaaliaikaisissa raporteissa).

Google Developers logo Google Developers

Google Developers for Analytics sisältää kaikkiin Google Analytics ‑kirjastoihin, SDK-paketteihin ja sovellusliittymiin liittyviä ohjeita. Sivustolla on myös demoja ja työkaluja.

Google Groups logo Analytics-keskusteluryhmä

Analytics-keskusteluryhmässä voit keskustella muiden Google Analyticsin käyttäjien kanssa ja saada Analyticsiin liittyviä ohjeita.