Sivuston muokkaaminen

Voit päivittää sivuston nimen, alakohtaisen luokan, mainontaominaisuudet ja muita asetuksia.

Mittauskokonaisuuden asetusten muokkaaminen edellyttää, että sinulla on muokkaajan rooli. Voit muokata mittauskokonaisuutta seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry muokattavan omaisuuden kohdalle.
  3. Valitse OMAISUUS-sarakkeesta omaisuuden asetukset ja muokkaa jotakin seuraavista asetuksista:
    • Sivuston nimi: Analyticsissa näkyvä sivuston nimi.
    • Oletus URL-osoite: Sivuston oletus-URL-osoite.
    • Oletusnäkymä: Yhdistettyjen palvelujen oletusnäkymä (esimerkiksi AdWords Express tai Google Play), jota käytetään tietojen hakemiseen Analyticsista.
    • Alakohtainen luokka: Tämä on toimialaluokka, joka vastaa parhaiten verkko-omaisuuttasi.
    • Lisäasetukset: Voit valita, ohittaako manuaalinen taggaus automaattisen taggauksen. Tämä koskee GCLID-arvoja (Google Adsin ja Search Ads 360:n integroinnit) ja DCLID-arvoja (Campaign Manager 360:n ja Display & Video 360:n raportoinnin integroinnit).
    • Mainontaominaisuudet: Mainontaominaisuuksien tuki voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.
    • Hanki Google Playn kehittäjäkonsolin tietoja: Määritä, näytetäänkö sovellustesi Google Play ‑tietoja Analyticsissa. (Tämä koskee vain sovellussivustoja.)
    • iOS-kampanjaseuranta: Voit ottaa kampanjaseurannan käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Seuraa sovelluksen sisäisten kampanjoiden tehokkuutta omien URL-osoitteiden avulla.
    • In-Page Analytics: Ota käyttöön parannettu linkkien vaikuttavuus tai poista se käytöstä. Valitse, avataanko In-Page Analytics ‑raportti upotetussa tilassa (Analyticsissa) vai koko tilassa (omassa selainikkunassa).
    • Search Console ‑asetukset: Liitä Search Consolen tiedot Analyticsiin.
    • Käyttäjäanalyysi: Ota toiminto käyttöön, jos haluat lisätä Käyttäjät-tiedot vakioraportteihin. Lue lisää Käyttäjät-tietojen laskemisesta.
  4. Klikkaa Tallenna.