Editar una propietat

Actualitzeu el nom de la propietat, la categoria de sector, les funcions publicitàries i altres opcions de configuració.

Per editar la configuració d'una propietat, cal tenir la funció d'editor. Seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat que vulgueu editar.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Configuració de la propietat i editeu qualsevol dels elements següents:
    • Nom de la propietat: nom de la propietat que es mostra a Analytics.
    • URL predeterminat: URL predeterminat de la propietat
    • Visualització predeterminada: visualització predeterminada dels serveis integrats (p. ex., AdWords Express o Google Play) que es fa servir en recopilar dades des d'Analytics.
    • Categoria de sector: categoria de sector que més s'ajusta a la propietat.
    • Configuració avançada: seleccioneu si voleu que l'etiquetatge manual substitueixi l'etiquetatge automàtic dels valors GCLID (per a integracions de Google Ads i Search Ads 360) i DCLID (per a la integració dels informes de Campaign Manager 360 i Display & Video 360).
    • Funcions publicitàries: activeu o desactiveu les funcions publicitàries.
    • Obteniu les dades de la Consola de Google Play per a desenvolupadors: especifiqueu si voleu veure les dades de Google Play sobre les vostres aplicacions a Analytics (només per a propietats d'aplicacions).
    • Seguiment de campanyes d'iOS: activeu o desactiveu les funcions de seguiment de campanyes. Utilitzeu URL personalitzats per fer un seguiment del rendiment de les campanyes dins l'aplicació.
    • Analítica de pàgina: activeu o desactiveu l'atribució d'enllaços millorada. Trieu si voleu obrir l'informe d'analítica de pàgina en el mode inserit (a Analytics) o en el mode complet (a la seva pròpia finestra de navegador).
    • Opcions de configuració de Search Console: associeu les dades de Search Console a Analytics.
    • Anàlisis de la mètrica Usuaris: activeu l'opció per afegir la mètrica Usuaris als informes estàndard. Obteniu més informació sobre com es calcula la mètrica Usuaris.
  4. Feu clic a Desa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!