Sett sammen målgrupper for dynamisk remarketing

Bruk Analytics for å lage målgruppene dine for dynamisk remarketing.

Når du har oppdatert taggene dine med vertikalattributtene du ønsker å bruke, er disse attributtene tilgjengelige i Analytics, og du kan bruke dem for å lage remarketingmålgrupper.

Du kan lage brukerbaserte remarketingmålgrupper i Analytics for å identifisere brukere i de ulike nivåene i konverteringstrakten. Du kan implementere dynamisk remarketing ved å lage en liste utelukkende over alle brukerne. Hvis du imidlertid lager mer snevert målrettede lister, kan du rette annonseinnholdet mot og fordele budsjettet på de områdene der du oppnår best resultater. Brukerne som allerede har lagt til varer i handlekurvene sine, trenger gjerne bare en liten påminnelse eller å se et godt salgsargument for å fullføre transaksjonene sine. Det kan imidlertid hende at det skal mer til for å overbevise brukerne som bare har sett på produktene, om produktenes verdi.

Følg den samme fremgangsmåten du bruker for å lage remarketinglister, for å sette sammen segmentbaserte målgrupper for dynamisk remarketing ved hjelp av de nye sidetypedimensjonene dine:

• Generelle besøkende
  • Brukere som søker etter produkter
  • Brukere som ser på produkter
  • Brukere som har avbrutt konverteringer
  • Brukere som har konvertert tidligere

Du kan importere en forhåndskonfigurert remarketingmålgruppe til Google Analytics-kontoen din på bakgrunn av bedriftsvertikalen din.

Sidetypeverdiene er forskjellige for hver bransjevertikal, og derfor kan målgruppedefinisjonene variere litt. Hvis du for eksempel importerer data for Detaljhandel-vertikalen, har du en litt annerledes remarketingmålgruppe enn om du importerer data for Reiseliv-vertikalen.

Slik importerer du de forhåndskonfigurerte målgruppene for vertikalen din

1. Klikk på en av linkene nedenfor for å importere de riktige målgruppene for den aktuelle bransjevertikalen:
  2. Velg det aktuelle Google Analytics-datautvalget. Dataene blir importert til denne rapporteringsvisningen i kontoen din.
  3. Velg hvilken annonseringskonto du ønsker at målgruppene skal være tilgjengelige i.
  4. Klikk på Opprett.

Når du har importert en forhåndskonfigurert målgruppe, kan du se den under Administrator > Eiendom-kolonnen > Remarketing> Målgrupper, og i annonseringskontoen du har delt den i.

Fremgangsmåten videre

1. Lag attributter for dynamisk remarketing.
  2. Lag kampanjen din for dynamisk remarketing i Google Ads.