Opret målgrupper til dynamisk remarketing

Brug Analytics til at oprette dine målgrupper for dynamisk remarketing

Når du har opdateret dine tags med de kategoriegenskaber, du ønsker at bruge, er disse egenskaber tilgængelige i Analytics, og du kan bruge dem til at oprette dine remarketingmålgrupper.

Du kan oprette brugerbaserede remarketingmålgrupper i Analytics, der identificerer brugere på forskellige trin i konverteringstragten. Du kan implementere dynamisk remarketing ved blot at oprette én liste med alle brugere, men hvis du opretter mere snævert målrettede lister, kan du fokusere dit annonceindhold og dit budget de steder, hvor effekten er størst. Brugere, der allerede har lagt varer i indkøbsvognen, har måske blot brug for en påmindelse eller et "sidste skub" for at fuldføre deres transaktioner, hvorimod det kræver større overtalelse at oplyse brugere, der kun har set produkterne, om produkternes samlede værdi.

Ved at følge samme procedure, som du bruger til at oprette remarketinglister, kan du oprette segmentbaserede dynamiske remarketingmålgrupper via vores nye sidetypedimensioner:

• Generelle besøgende
  • Personer, der har søgt efter et produkt
  • Personer, som har fået vist et produkt
  • Personer, der har forladt en konvertering
  • Personer, der tidligere har foretaget en konvertering

Du kan importere en forudkonfigureret remarketingmålgruppe i din Google Analytics-konto baseret på din virksomhedskategori.

Da sidetypeværdierne er forskellige for hver enkelt branchekategori, varierer målgruppedefinitionerne en smule. Hvis du f.eks. importerer data fra Detailhandel, får du en lidt anden remarketingmålgruppe, end hvis du importerer data fra Rejser.

Importér de forudkonfigurerede målgrupper for din branche

1. Klik på et af linkene nedenfor for at importere det sæt af målgrupper, der passer til den valgte branchekategori:
  2. Vælg Google Analytics-visningen. Dataene importeres til denne rapporteringsvisning på din konto.
  3. Vælg den annonceringskonto, som målgrupperne skal være tilgængelige i.
  4. Klik på Opret.

Når du har importeret en forudkonfigureret målgruppe, kan du se den under Administrator > kolonnen Ejendom > Remarketing > Målgruppen og på den annonceringskonto, hvor du har delt dem.

Næste trin

1. Opret egenskaber for dynamisk remarketing
  2. Opret din kampagne med dynamisk remarketing i Google Ads