ISO 27001-certifiering

Certifikat för informationssäkerhetshantering.

ISO 27001 är en av de mest erkända och internationellt accepterade oberoende säkerhetsnormerna. Google har ISO 27001-certifierat system, program, medarbetare, teknik, processer och datacenter som betjänar flera produkter från Google.

Googles efterlevnad av ISO-standarden har certifierats av Ernst & Young CertifyPoint, ett ISO-certifieringsorgan som har ackrediterats av det nederländska ackrediteringsrådet (Raad Voor Accreditatie), medlem i International Accreditation Forum (IAF). Certifikat utfärdade av Ernst & Young CertifyPoint betraktas som giltiga certifikat i alla länder som är representerade i IAF.

Följande produkter har certifierats enligt ISO 27001:

• Ads Data Hub
  • API för målgruppspartner (tidigare DoubleClick Data Platform)
  • Authorized Buyers (tidigare en del av DoubleClick Ad Exchange)
  • Campaign Manager 360 (tidigare DoubleClick Campaign Manager)
  • Kundmatchning
  • Display & Video 360 (tidigare DoubleClick Bid Manager)
  • Förbättrade konverteringar
  • Google Ad Manager (tidigare DoubleClick for Publishers och DoubleClick Ad Exchange)
  • Google Ads Konverteringsspårning
  • Google Ads butiksförsäljning (direktuppladdning) (tidigare AdWords butiksförsäljning (direktuppladdning))
  • Google Analytics
  • Google Analytics 360
  • Google Analytics för Firebase
  • Startsidan för Google Marketing Platform
  • Google Optimize
  • Google Optimize 360
  • Google Surveys
  • Google Surveys 360
  • Google Taggstyrning
  • Google Tag Manager 360
  • Öppen budgivning (tidigare börsbudgivning och nätverksbudgivning)
  • Försäljningspåverkan
  • Search Ads 360 (tidigare DoubleClick Search)
  • Butiksförsäljning
  • Butiksförsäljning (automatisk)
  • Användar-id för remarketing