Vi använder våra egna produkter

Användning av Google Analytics kräver normalt minst tre parter: 1) Google Analytics-produkten, 2) kunden som implementerar Google Analytics och 3) besökaren eller användaren för den webbplats, app eller annan kundteknik som har implementerat Google Analytics. Vår dokumentation, inklusive material i vårt hjälpcenter, YouTube-kanal, utvecklarwebbplats och alla andra innehållslager, har som syfte att vända sig till Google Analytics-kunden och till Google Analytics-kundens målgrupp, besökare eller användare.

Vi själva använder Google Analytics (inklusive funktioner i Universal Analytics) i enlighet med vår sekretesspolicy. Eftersom vår användning av Google Analytics inte kräver tre parter kanske vissa av beskrivningarna om Google Analytics-produkten inte gäller. Google Analytics-kunder får till exempel inte skicka personligt identifierande information till Google, men denna princip kanske inte gäller i vissa fall där Google Analytics används för att analysera hur Googles produkter och tjänster används av inloggade kontoinnehavare.