ISO 27001 ‑sertifiointi

Tämä sertifiointi liittyy tietosuojan hallinnointiin.

ISO 27001 on laajalti tunnustettu ja kansainvälisesti hyväksytty riippumaton turvallisuusstandardi. Google on saanut ISO 27001 ‑sertifioinnin järjestelmille, sovelluksille, henkilöstölle, teknologioille, prosesseille ja palvelinkeskuksille, jotka ovat useiden Google-tuotteiden käytössä.

Ernst & Young CertifyPoint on varmistanut, että noudatamme ISO-standardia. Ernst & Young CertifyPoint on sertifiointilaitos, jonka IAF:n (International Accreditation Forum) jäsenenä toimiva Dutch Accreditation Council on valtuuttanut. Ernst & Young CertifyPointin myöntämät sertifikaatit ovat hyväksyttyjä kaikissa IAF:n jäsenmaissa.

Seuraavilla tuotteilla on ISO 27001 ‑sertifiointi:

• Ads Data Hub
  • Audience Partner API (aiemmin DoubleClick Data Platform)
  • Authorized Buyers (aiemmin osa DoubleClick Ad Exchangea)
  • Campaign Manager (aiemmin DoubleClick Campaign Manager)
  • Asiakaskohdistus
  • Display & Video 360 (aiemmin DoubleClick Bid Manager)
  • Laajennetut konversiot
  • Google Ad Manager (aiemmin DoubleClick for Publishers ja DoubleClick Ad Exchange)
  • Google Adsin konversioseuranta
  • Google Adsin ostot kaupasta (suora lataus) (aiemmin AdWords ostot kaupasta (suora lataus))
  • Google Analytics
  • Google Analytics 360
  • Google Analytics for Firebase
  • Google Data Studio
  • Google Marketing Platform Home
  • Google Optimize
  • Google Optimize 360
  • Google Surveys
  • Google Surveys 360
  • Google Tag Manager
  • Google Tag Manager 360
  • Open Bidding (aiemmin Exchange-hintatarjoukset ja Network Bidding)
  • Myyntiparannus
  • Search Ads 360 (aiemmin DoubleClick Search)
  • Ostot kaupasta
  • Ostot kaupasta (automaattinen)
  • Käyttäjätunnus uudelleenmarkkinointia varten