Resoldre els problemes relacionats amb el remàrqueting d'Analytics

Si el vostre públic de remàrqueting és més gran o més petit del que esperàveu, podeu seguir els passos que s'indiquen a continuació per resoldre el problema.

Contingut d'aquest article:

Assegurar-se que es compleixin tots els requisits d'ús

Heu de complir les condicions del servei d'Analytics i la política de funcions publicitàries d'Analytics.

Comproveu que tingueu la funció d'editor de cada propietat d'Analytics en què voleu activar el remàrqueting i crear i editar públics.

Assegureu-vos que el compte de Google Ads està enllaçat amb el compte d'Analytics.

Verificar que les funcions publicitàries estiguin activades

Per verificar que hàgiu activat les funcions de publicitat:

1. Inicieu la sessió al vostre compte d'Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat en què voleu activar aquestes funcions.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Informació de seguiment i, a continuació, a Recollida de dades.
  4. A Recollida de dades per a les funcions publicitàries:
    • Per activar el remàrqueting, activeu Remàrqueting i Funcions d'informes publicitaris.
    • Per activar només les funcions d'informes publicitaris, activeu únicament Funcions d'informes publicitaris.
Si el vostre públic de remàrqueting acumula usuaris només per a Display (i no per a la Cerca), assegureu-vos que l'opció Remàrqueting estigui activada. Si no ho està, el públic pot acumular usuaris per a Display igualment si heu actualitzat manualment el vostre codi de seguiment per admetre Funcions d'informes publicitaris, o bé si teniu l'opció Funcions d'informes publicitaris activada.

Comprovar la mida del públic estimada

Per comprovar la mida del públic estimada:

1. Inicieu la sessió al vostre compte d'Analytics.
  2. Aneu fins al compte i la propietat en què hàgiu activat les funcions publicitàries.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Remàrqueting > Públics.
  4. A la llista de públics, seleccioneu el que us interessi.
  5. Feu clic a Edita, al costat de Definició del públic.
  6. Feu clic al valor que hi hagi a sota de l'opció Usuaris dels 7 darrers dies.

Cal tenir presents algunes coses a l'hora de comparar l'estimació amb la mida real de la llista a Google Ads:

• Les dades de l'historial pot ser que no representin el comportament futur. La funció Mida estimada només us ofereix una idea general del nombre d'usuaris del lloc web que coincideixen amb la definició del públic. Aquesta estimació es basa en un historial de dades, no en les dades reals que el lloc web pot rebre en el futur. Per tant, segurament no coincidirà amb la mida que tindrà la llista a Google Ads.
  • L'estimació es basa en les dades dels set darrers dies. Aquesta estimació es basa en el nombre d'usuaris únics dels set darrers dies que coincideixin amb els criteris que hàgiu establert a la llista. Analytics prova d'emplenar la llista amb dades recollides durant un màxim de 30 dies, encara que, d'entrada, la llista pot incloure menys usuaris que l'estimació d'Analytics. A mesura que passa el temps i fa més de set dies que la llista de Google Ads està activa, aquesta llista pot tenir més usuaris que l'estimació, en funció de la durada de la pertinença. Podeu provar de reduir l'interval de dates a Google Ads als set darrers dies quan compareu la mida de la llista amb l'estimació.
  • Les galetes de publicitat són necessàries per al remàrqueting. No tots els usuaris únics inclosos a l'estimació d'Analytics tindran les galetes necessàries per incloure'ls també a la llista de remàrqueting d'Google Ads. Com que per a la funció de remàrqueting es fan servir les galetes pròpies i de tercers, els usuaris que no tinguin aquestes galetes no s'inclouran a la llista de remàrqueting.
  • Assegureu-vos d'haver activat la recollida de dades per al remàrqueting. Podeu fer-ho des de la pestanya Administrador a Analytics o modificant el codi de seguiment del vostre lloc o aplicació. Més informació

Ajustar l'estratègia de remàrqueting

Si el nombre estimat d'usuaris del vostre públic és inferior al que esperàveu, us recomanem ampliar el públic objectiu. Podeu afegir, per exemple, els usuaris que hagin visitat altres pàgines, que hagin completat altres accions o que estiguin en altres zones geogràfiques.

Si l'estimació d'Analytics és molt més gran que el nombre real que mostra Google Ads a la llista, comproveu les dades d'Analytics per veure si recentment hi ha hagut canvis en el comportament dels usuaris que puguin causar que s'afegeixin menys usuaris a la llista. És recomanable ajustar l'estratègia de remàrqueting per adaptar-la a aquests canvis de comportament.