Bruk av remarketingmålgrupper i Google Ads

Innholdet i denne artikkelen:
Hvis du lukker en remarketingliste i Google Ads, akkumuleres det ikke lenger brukere i listen, men annonsevisningen fortsetter.

Legg til remarketingmålgruppen din i en annonsegruppe

Når du setter sammen en remarketingmålgruppe i Analytics, blir den tilgjengelig i annonseringskontoen du valgte. Hvis du har valgt en Google Ads-konto, må du legge til denne målgruppen i minst én av annonsegruppene dine før brukerne i den aktuelle målgruppen kanse annonsene dine. (Vær oppmerksom på at annonsen din fortsatt må vinne auksjonen før noen kan se den.)

Lag egendefinerte kombinasjonslister

I Google Ads kan du bruke egendefinerte kombinasjonslister for å utvikle vilkårssett basert på eksisterende remarketinglister (inkludert remarketingmålgruppene du har opprettet i Analytics), interessekategorier og eksisterende kombinasjoner av lister. Deretter kan du vise remarketingannonsene dine for de brukerne som oppfyller disse vilkårene.

Hvis du for eksempel ønsker å bruke remarketing for å nå frem til brukere som har besøkt produktsidene for den nye hybridbilen din, og til brukere som har vist interesse for hybridkjøretøy gjennom nettaktiviteten sin, kan du:

• lage en liste i Analytics basert på et segment for å identifisere brukerne som har sett på sidene for hybridbilen din.

• kombinere denne listen med brukerne som tilhører interessekategorien Hybridkjøretøy og alternative kjøretøy i Google Ads.

I remarketingmålgrupper-listen fins det en link for hver enkelt målgruppe til den respektive Google Ads-kontoen.

Når du har tilgang til den sammenkoblede Google Ads-kontoen via den gjeldende Analytics-påloggingen, er linken aktivert i tabellen.

Klikk på linken for å opprette Google Ads-kampanjen med utgangspunkt i remarketingmålgruppen: