Uudelleenmarkkinointiyleisöjen käyttäminen Google Adsissa

Tässä artikkelissa:
Jos suljet uudelleenmarkkinointiluettelon Google Adsissa, luettelo ei enää kerää käyttäjiä, mutta näyttää silti mainoksia.

Yleisön lisääminen mainosryhmään

Kun luot uudelleenmarkkinointiyleisön Google Analyticsissa, se on käytettävissä valitsemassasi mainontatilissä. Jos valitset Google Ads ‑tilin, sinun on lisättävä kyseinen yleisö vähintään yhteen mainosryhmääsi, jotta yleisöön kuuluvat käyttäjät voivat nähdä mainoksiasi. (Huomaa, että mainoksesi on joka tapauksessa voitettava huutokauppa, ennen kuin se näkyy kenellekään.)

Omien yhdistelmäluettelojen luominen

Google Adsissa voit määrittää omien yhdistelmäluettelojen avulla ehtojoukkoja nykyisistä uudelleenmarkkinointiluetteloista (mukaan lukien Analyticsissa luomasi uudelleenmarkkinointiyleisöt), aihepiireistä ja nykyisistä luetteloyhdistelmistä sekä näyttää uudelleenmarkkinointimainoksesi käyttäjille, jotka täyttävät nämä ehdot.

Jos esimerkiksi haluat uudelleenmarkkinoida ihmisille, jotka ovat käyneet uuden hybridiautosi tuotesivuilla ja jotka verkossa liikkumisensa perusteella ovat kiinnostuneita hybridiajoneuvoista, voit toimia seuraavasti:

• Luo Analyticsissa luettelo sellaisen segmentin perusteella, joka tunnisti hybridiautosivujasi katselleet käyttäjät.

• Yhdistä kyseinen luettelo Google Adsissa käyttäjiin, jotka kuuluvat aihepiiriin Hybridi- ja vaihtoehtoajoneuvot.

Uudelleenmarkkinointiyleisöjen luettelo sisältää linkin kunkin yleisön vastaavaan Google Ads ‑tiliin.

Jos nykyisillä Analytics-kirjautumistiedoillasi voi kirjautua linkitettyyn Google Ads ‑tiliin, taulukon linkki näkyy aktiivisena.

Klikkaamalla seuraavaa linkkiä pääset luomaan Google Ads ‑kampanjan uudelleenmarkkinointiyleisön pohjalta: