Google Analytics' nettlesertillegg for bortvelging

Du kan velge at nettstedsaktiviteten din ikke skal være tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere Google Analytics' nettlesertillegg for bortvelging. Med dette tillegget blir JavaScript-innholdet for Google Analytics (ga.js, analytics.js og dc.js) som kjøres på nettsteder, forhindret fra å dele informasjon om besøksaktivitet med Google Analytics.

Selv om du bruker Google Analytics' nettlesertillegg for bortvelging, forhindrer ikke dette at nettstedseiere analyserer trafikken med andre verktøy. Det forhindrer ikke at informasjon blir sendt til selve nettstedet eller til ulike nettanalysetjenester på andre måter.