Annonsering og attribusjon

[GA4] Resultatrapporten om Display & Video 360

Resultatrapporten om Display & Video 360 er en forhåndsdefinert detaljert rapport som viser hvor effektivt Display & Video 360-kampanjene dine genererer konverteringer til appen din eller nettstedet ditt.

Merk: Denne artikkelen handler om standardrapporten. Du kan tilpasse denne rapporten ved å bruke filtre eller sammenligninger, eller ved å bruke andre dimensjoner, beregninger eller diagrammer. Finn ut mer

Før du begynner

Se rapporten

1. Logg på Google Analytics.
  2. Velg Annonsering på menyen til venstre.
  3. Gå til Resultater > Display & Video 360 til venstre.
Ser du ikke rapporten? For å få resultatrapporten om Display & Video 360 må du knytte Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) til området ditt. I tillegg er Annonsering-delen som rapporten finnes i, bare tilgjengelig i Google Analytics-versjonen for datamaskiner.

Dimensjoner i rapporten

Du kan velge angi de DV360-spesifikke dimensjonene nedenfor som primære og sekundære dimensjoner.

Dimensjon Beskrivelse Hvordan fylles den ut?
Annonsør-ID i DV360 Viser den unike identifikatoren tilordnet annonsøren eller merkevaren som administrerer kampanjer i DV360. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Annonsørnavn i DV360 Viser navnet på eller tittelen til en organisasjon som administrerer kampanjer i DV360. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
ID for DV360-kampanje Viser den unike identifikatoren som er tilordnet kampanjen i DV360. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Navn på DV360-kampanje Viser navnet på eller tittelen til kampanjen i DV360. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
DV360-reklameformat Viser reklameformatet i kampanjen i DV360. Reklameformatet er den spesifikke layouten eller utformingen av annonsen som brukes i en kampanje, og som bestemmer hvordan annonsen vises i en app eller på et nettsted. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
ID for DV360-reklame Viser reklame-ID-en for kampanjen i DV360. Hver annonse i DV360 tilordnes en slik unik identifikator. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Navn på DV360-reklame Viser reklamenavnet eller -tittelen i kampanjen i DV360. Reklamenavnet er et unikt navn du har definert for hver annonse i DV360. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
ID for DV360-børs Viser identifikatoren for annonsebørsen eller markedsplassen der annonsebeholdningen ble kjøpt og solgt. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Navn på DV360-børs Viser navnet på annonsebørsen eller markedsplassen der annonsebeholdning ble kjøpt og solgt, som var tilknyttet en brukers økt. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
ID for DV360-rekvisisjon Viser rekvisisjons-ID-en for hver rekvisisjon som var tilknyttet en brukers økt. Rekvisisjonen brukes til å styre leveringen av bestemte kampanjer. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Navn på DV360-rekvisisjon Viser navnet på hver rekvisisjon som var tilknyttet en brukers økt. Rekvisisjonen brukes til å styre leveringen av bestemte kampanjer. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
ID for DV360-ordrelinje Viser den unike identifikatoren som er tilordnet hver ordrelinje eller annonseplassering som har en rekvisisjon, som var tilknyttet en brukers økt. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Navn på DV360-ordrelinje Viser det unike navnet som er tilordnet hver ordrelinje eller hver annonseplassering som har en rekvisisjon, som var tilknyttet en brukers økt. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
DV360-medium Viser kategorien til plattformen eller annonseringskanalen som ble brukt til å levere en kampanje, som var tilknyttet en brukers økt. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
DV360-kilde Viser leverandøren av data som var tilknyttet en brukers økt. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Kilde/medium for DV360 Viser kategorien til plattformen eller annonseringskanalen som ble brukt til å levere en kampanje, og dataleverandøren, som var tilknyttet en brukers økt. Dimensjonen vises i rapporten når du har knyttet Display & Video 360 (DV360)-annonsøren til området ditt.

Beregninger i rapporten

Rapporten inneholder disse beregningene: Hvis du er redigerer eller administrator, kan du legge til beregninger i og fjerne dem fra rapporten.

Beregning Beskrivelse Hvordan fylles den ut?
Annonseklikk Det totale antallet ganger brukere har klikket på annonsekampanjen din. Beregningen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Annonsekostnad Det totale beløpet du betalte for annonsekampanjen din via DV360. Beregningen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Annonsekostnad per klikk Den gjennomsnittlige kostnaden du betalte per klikk for annonsekampanjen din. Beregningen vises i rapporten når du har knyttet Display & Video 360 (DV360)-annonsøren til området ditt.
Konverteringer Antallet ganger brukere utløste en konverteringshendelse. Du kan fylle ut denne beregningen ved å merke en hendelse som en konvertering.
Kostnad per konvertering Kostnaden per konvertering – utregnes ved å dele den totale kostnaden på det valgte antallet konverteringer. Beregningen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Avkastning på annonsekostnader

Den totale inntekten du har fra hver krone du har brukt på annonsering.

Beregningen vises i rapporten når du har knyttet sammen Display & Video 360-annonsørkontoen (DV360) din og området ditt.
Totale inntekter Totalinntekten fra kjøp, kjøp i apper, abonnementer og annonseinntekter.

Denne beregningen er summen av hendelsene purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew og app_store_subscription_convert samt annonseinntektene, som fylles ut via Google AdMob-integreringen, Google Ad Manager-integreringen eller ved å sende «ad_impression»-hendelsen fra en integrering med en tredjepart.

Viktig: Når du konfigurerer kjøpshendelsen, må du oppgi verdier for både verdi- og valutaparameterne. Hvis ikke får du ikke se kjøpsdata for «Totale inntekter»-beregningen.