Publicitat i atribució

[GA4] Informe de rendiment de Display & Video 360

L'informe de rendiment de Display & Video 360 (DV360) és un informe de detalls predefinit que mostra l'efectivitat de les campanyes de DV360 a l'hora de generar conversions al vostre lloc web o aplicació.

Nota: aquest article descriu l'informe predeterminat. Podeu personalitzar l'informe aplicant filtres o comparacions, o canviant les dimensions, les mètriques o els gràfics. Més informació

Abans de començar

Consultar l'informe

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Publicitat.
  3. A l'esquerra, aneu a Rendiment > Display & Video 360.
No veieu l'informe? Per obtenir l'informe de rendiment de DV360, heu d'enllaçar l'anunciant de DV360 a la vostra propietat. A més, la secció Publicitat en què es troba l'informe només està disponible a la versió per a ordinadors de Google Analytics.

Dimensions de l'informe

Podeu triar entre les dimensions específiques de DV360 següents com a dimensions principals i secundàries.

Dimensió Què és Com s'emplena
Identificador d'anunciant de DV360 Mostra l'identificador únic assignat a l'anunciant o a la marca que gestiona les campanyes a DV360. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Nom de l'anunciant de DV360 Mostra el nom o el títol d'una organització que gestiona campanyes a DV360 La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Identificador de campanya de DV360 Mostra l'identificador únic assignat a la campanya de DV360. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Nom de la campanya de DV360 Mostra el nom o el títol de la campanya de DV360. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Format de creativitat de DV360 Mostra el format de creativitat de la campanya de DV360. El format de creativitat és el disseny específic de l'anunci utilitzat en una campanya i determina com es mostrarà l'anunci en un lloc web o una aplicació. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Identificador de creativitat de DV360 Mostra l'identificador de creativitat de la campanya de DV360. L'identificador de creativitat és un identificador únic que s'assigna a cada creativitat d'anunci de DV360. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Nom de la creativitat de DV360 Mostra el nom o el títol de la creativitat de la campanya de DV360. El nom de la creativitat és un nom únic que heu definit per a cada creativitat d'anunci a DV360. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Identificador d'exchange de DV360 Mostra l'identificador de l'exchange o del mercat web de publicitat on es compra i es ven l'inventari d'anuncis. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Nom de l'exchange de DV360 Mostra el nom del mercat web o de l'exchange publicitaris en què es compra i es ven l'inventari d'anuncis i que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Identificador d'ordre d'inserció de DV360 Mostra l'identificador de cada ordre d'inserció que s'ha associat a la sessió d'un usuari. L'ordre d'inserció s'utilitza per gestionar la publicació de campanyes específiques. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Nom de l'ordre d'inserció de DV360 Mostra el nom de cada ordre d'inserció que s'ha associat a la sessió d'un usuari. L'ordre d'inserció s'utilitza per gestionar la publicació de campanyes específiques. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Identificador de línia de comanda de DV360 Mostra l'identificador únic assignat a cada línia de comanda o emplaçament d'anuncis amb una ordre d'inserció que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Nom de la línia de comanda de DV360 Mostra el nom únic que s'ha assignat a cada línia de comanda o emplaçament d'anuncis amb una ordre d'inserció i que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Mitjà de DV360 Mostra la categoria del canal o de la plataforma publicitaris utilitzats per publicar una campanya i que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Font de DV360 Mostra el proveïdor de dades que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Font/Mitjà de DV360 Mostra la categoria del canal o de la plataforma publicitaris utilitzats per publicar una campanya i el proveïdor de dades que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Clics als anuncis El nombre total de vegades que els usuaris han fet clic a la campanya publicitària. La mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Cost dels anuncis L'import total que heu pagat per la campanya publicitària a través de DV360. La mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Cost per clic dels anuncis El cost mitjà que heu pagat per clic a la campanya publicitària. La mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Conversions El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Empleneu aquesta mètrica marcant un esdeveniment com a conversió.
Cost per conversió El cost per conversió, que es calcula dividint el cost total entre el nombre de conversions seleccionades. La mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Retorn de la inversió en publicitat

L'import total dels ingressos obtinguts per cada euro invertit en publicitat.

La mètrica es mostra a l'informe quan enllaceu correctament l'anunciant de DV360 a la vostra propietat.
Total d'ingressos El total d'ingressos procedents de les compres, de les compres des de l'aplicació, de les subscripcions i dels ingressos per publicitat.

Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert, així com dels ingressos per publicitat, i s'emplena a través de la integració de Google AdMob, de la integració de Google Ad Manager o bé enviant l'esdeveniment ad_impression des d'una integració de tercers.

Important: quan configureu l'esdeveniment de compra, assegureu-vos de proporcionar valors per als paràmetres de valor i de moneda. En cas contrari, no veureu les dades de compra de la mètrica Total d'ingressos.