Reports

[GA4] Diagrammen in detailrapporten aanpassen

U kunt de diagrammen aanpassen die in de eerste helft van een detailrapport worden getoond. U kunt ook een of beide diagrammen verbergen in het detailrapport. Iedereen met toegang tot het detailrapport ziet de diagrammen die u kiest.

Belangrijk: Als u de diagramtypen wilt behouden, maar andere gegevens in die diagrammen wilt bekijken, moet u de gegevens in het rapport updaten. Als u de gegevens wilt updaten, kunt u de dimensie wijzigen, een filter of vergelijking toepassen, of sorteren op een andere standaardstatistiek. Ook kunt u de dimensies aanpassen en de statistieken aanpassen aan uw specifieke behoeften op het gebied van gegevensanalyse. Met al deze wijzigingen worden de gegevens geüpdatet die in de diagrammen bovenaan het rapport worden getoond.

Voordat u begint

U moet bewerker of beheerder zijn om de diagrammen aan te passen in een detailrapport.

Stappen

1. Als u een detailrapport bekijkt, klikt u rechtsboven op Rapport aanpassen. Vindt u deze optie niet, dan heeft u geen rechten om het detailrapport aan te passen.

2. Onder de kop DIAGRAMMEN kunt u de 2 diagrammen in het rapport beheren. Als u rechts de koptekst KAARTEN ziet in plaats van de koptekst DIAGRAMMEN, bekijkt u een overzichtsrapport en niet een detailrapport. Zorg dat u een detailrapport bekijkt.
    • Wijzig het diagramtype door rechts van het diagram op te klikken.
    • Verberg een diagram door op te klikken.
    • Wijzig de volgorde in het rapport door de diagrammen Indicator voor slepen in de lijst te slepen.
  3. Klik op Toepassen om de wijzigingen toe te passen.
  4. Klik op Opslaan > Wijzigingen opslaan in het huidige rapport om de wijzigingen in het rapport op te slaan.